Seks technieken

Lekkere technieken voor de seks

Door:
-
Op:
-

Lekkere technieken voor de seks. Voordat je van de seks gaat genieten kun je met een speeltje de ander gaan verleiden, je kunt het ook met een natte vinger doen of overal kusjes gaan geven waar je weet dat de ander wild van gaat worden. Je kunt ook een speeltje pakken en dat alvast klaar zetten, zo weet de ander waar je zin in hebt.

Geef de ander stille hints

Als je de ander stille hints gaat geven dan zorg je er voor dat je samen nog meer in de stemming gaat komen. Je kunt stille hints geven door dingen klaar te leggen of door middel van gebarentaal. Je kunt ook in elkaars oor gaan fluisteren, denk aan woordjes als zin, spelen, hou van je. Allemaal dingen waardoor je meer in de stemming kunt raken en waardoor jij erg veel zin kunt hebben in je partner!

Speel in op de hints

Als je de hints van de ander begrijpt speel hier dan op in, ook als je ze niet snapt kun je doen alsof je ze snapt en dan geef je hier je eigen draai aan. Je wordt creatief om dingen aan de ander duidelijk te maken:

  • Gebruik speeltjes
  • Ga fluisteren
  • Ga elkaar masseren
  • Wijs dingen aan en leg speeltjes klaar

Maak tijd vrij voor elkaar om alles duidelijk te maken zodat je samen gaat genieten van de leukste dingen in bed. Gebruik de technieken en je zult merken dat je heerlijke seks hebt. Het gaat er om dat je de tijd gaat nemen voor elkaar en je kunt ook kijken hoe de ander gaat masturberen misschien word je daar wel extra opgewonden van!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.