lentekoorts

Lentekoorts: meer zin in seks?

Door:
-
Op:
-

Veel dieren voeren hele rituelen uit om elkaar zover te krijgen om met elkaar te paren. Bij dieren is het hebben van sex noodzakelijk voor de voortzetting van de soort. Sex in de lente is voor dieren het beste, omdat er dan eten in overvloed is als de jongen geboren zijn. Wij mensen hebben al lang deze instinctieve vorm van lust achter ons gelaten. Hoe komt het dan dat ook wij in de lente meer zin in seks hebben? Wij vertellen je alles over lentekoorts.

Wat is lentekoorts?

De symptomen van lentekoorts zijn een gezonde blos op de wangen, een snellere hartslag, dagdromen en meer zin in sex. Lentekoorts in nog geen officieel erkende aandoening, hoewel er door wetenschappers steeds meer onderzoek wordt gedaan naar de invloed van seizoenen op het humeur van mensen. De oorzaak van lentekoorts is waarschijnlijk te zoeken in de aanmaak van hormonen. Met het aanbreken van de lente worden de dagen langer, wordt de temperatuur hoger en om ons heen begint de natuur weer te leven. Dit heeft invloed op ons humeur. Na de dip van de koude en sombere wintermaanden worden we vrolijker en actiever als de dagen langer worden. Waarschijnlijk is ons goede humeur er de oorzaak van dat ons lichaam meer hormonen aanmaakt.

Verschillende uitingen bij mannen en vrouwen

De lentekoorts uit zich anders bij mannen dan bij vrouwen. Vrouwen krijgen in de lente zin om zich luchtiger en vrolijker te kleden. En dat is niet alleen vanwege de hogere temperatuur. Ze voelen zich goed en dat komt tot uiting in hun kleding. Doordat ze minder kleding dragen, tonen ze meer van hun lichaam. En daar reageren de mannen op. De heren raken opgewonden van de aanblik van de luchtig geklede dames. Als gevolg hiervan doen de mannen meer moeite om de vrouwen te versieren. Deze wederzijdse prikkels zorgen voor meer seksuele lust van beide kanten. Waarschijnlijk gaat dit samen met het zoeken naar stimulerende middelen op het gebied van seks; in de lente is er meer vraag naar opwindende seksspeeltjes. Heb jij ook last van lentekoorts? Misschien vind je wel een geschikt seksspeeltje op EasyToys.nl.

1 Reactie

  1. Oudere man . schreef:

    Als men een beetje ouder zal worden dan heeft lente niets meer te vertellen met libido , jonger zoals een vriend en prostaat weg wat kon mijn vriend nog doen ? nogal veel kussen – lekker aan tepeltjes zuigen kittelen en kutje uitlikken , hem laten pijpen en sperma spuiten gedaan .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.