prostitutie

Prostituees geven les aan de jeugd!

Door:
-
Op:
-

Prostituees geven les!
Inmiddels zijn ze met pensioen maar deze Amsterdamse tweeling heeft gezamenlijk ruim honderd jaar ervaring opgedaan. En in die tijd hebben ze met ruim 355.000 mannen het bed gedeeld. Schokkende cijfers? Niet voor de tweeling. Want zij hebben het vak altijd vol passie uitgevoerd.

Al die jaren ervaring heeft de zussen natuurlijk ook heel wat kennis op het gebied van seks gebracht. Niet voor niets besloten ze na hun pensioen hun tips op te schrijven over hoe je de mannen nu het beste kunt behagen. En natuurlijk wilden ze ook nog wat kwijt over het vak zelf. Ouwehoeren kunnen deze dames absoluut!
De wallen bij nacht

prostitutie op de wallen

8 handige tips

1. Start de avond niet met alcohol. Alcohol heeft een slechte invloed op de seksuele prestaties van mannen. Zelfs een lage dosis heeft al invloed op hoe een man in bed presteert.

2. Je mag je seksualiteit laten zien, ook als vrouw. De tijd dat lust en seks alleen aan mannen werd toebedeeld is nu echt wel voorbij. Ook een vrouw mag experimenteren en laten zien dat ze zin heeft.

3. Breng humor in de slaapkamer. Seks moet je niet al te serieus nemen, het is vooral een leuke bezigheid met je partner. Dus gaat het niet helemaal zoals je in gedachten had? Dat is alleen maar grappig! Probeer het eens met sexspeeltjes in de slaapkamer.

4. Luister naar de behoeften van je partner. Durf te bespreken wat je wensen zijn en wat je partner van jou verlangt. Respecteer daarbij wel elkaars grenzen.

5. Vertrouw op jezelf. Een man is voor jou gevallen dus het is genoeg als je gewoon jezelf blijft.

6. Seks is er niet alleen voor jongere mensen. Want ook ouderen hebben behoefte aan intimiteit. En dus hebben ze gewoon seks, al gaat het er natuurlijk niet meer zo heftig aan toe als vroeger.

7. Wees blij met de seksindustrie. Niet iedereen is er gelukkig mee dat er een bloeiende seksindustrie in ons land is. Maar sommige mannen die behoefte aan seks en vrouwelijke aandacht hebben, krijgen dat niet op een andere manier. Toch moet veiligheid en respect wel altijd voorop staan.

8. De seksindustrie moet betere voorwaarden krijgen. Zelf na decennia lang als prostituee te hebben gewerkt, hebben de dames Fokkens geen recht op pensioen. En dat terwijl ze nu eindelijk willen gaan genieten van hun welverdiende rust.

2 Reacties

  1. Pooier schreef:

    Ach mens hoeren en andere superhete huiswijven , laten u soms nogal veel doen BETALEN – hoeeveel neukers op een nacht ? om een zatte kloot af te trekken of neuken met condoom .

  2. Fransman . schreef:

    In Frankrijk gaan de heren mannen een boete geven als ze naar een hoer stappen , wel hun wijf of dochter zal ’s avonds wel thuis blijven , lang zou het niet duren of hun wijven moete raan geloven , de mannen die de wet dicteren hebben er allemaal een luxehoer .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.