lingerie

Lingerie: een feest der verleiding

Door:
-
Op:
-

Een spannende date, een sexy en zelfverzekerd gevoel, voorspel, maar ook een simpele dag als deze: het begint bij het kiezen van lingerie. Wat jij draagt, maakt nou eenmaal het verschil. Ja, het vrouwelijk lichaam is prachtig. Maar direct volledig naakt je vriend bespringen, is amper verleiding te noemen. Tenminste, dat leert de ervaring… De kunst van het plagen ligt bij dat wat net niet te zien is. Je begrijpt het: ook ware verleiding begint bij onmisbare sexy lingerie.

Soms koop je lingerie niet voor jezelf, maar simpelweg voor je vent. Mannen genieten ervan om jou in lingerie te zien, welke vorm of maat je ook hebt. Hier zijn zes lingerie items die prijken op de fantasielijst van bijna iedere man. Ze mogen niet ontbreken in jouw garderobe. Creëer bij ieder spannend moment een prikkelende verrassing met deze erotische lingerie.

1. Jarretels

lingerie

Een sexy jarretelgordel maakt je lingerie setje compleet. Mannen vinden jarretels zo sexy, omdat ze gewoon ontzettend speels en verleidelijk zijn. Een normaal setje lingerie verandert in een zinderende outfit door een bijpassende setje jarretels en een paar sexy kousen. Het mooie is dat je jarretels ook overdag onder een rok of jurkje kunt dragen. Des te groter het effect van de sexy verrassing als je hem bij thuiskomt laat zien wat er onder je kleding zit. Jarretels geven een bult plezier, zowel voor als na de seks. Laat de bandjes elegant van je heupen glijden, zodra zijn naakte lichaam over jou heen buigt. Sexylingerie.nl heeft een ruim assortiment jarretel setjes!

2. Slipjes zonder kruis

lingerie

Kruisloze slipjes geven al een grijns voor je ze aantrekt. Pure voorpret begint al bij de gedachte aan zijn blik, wanneer hij weet welk lingeriestuk je nu uit de kast getrokken hebt. De verrassing kan niet groter zijn wanneer jullie romantisch uit eten zijn of ontspannen naar de film gaan en je fluistert in zijn oor wat jij onder je kleding draagt. Het moment dat hij jouw slipje zonder kruis ziet, weet hij meteen dat lust ‘in the air’ is. Vanavond ben jij voor hem! Een heerlijk erotische vrijpartij met een kruisloos slipje van Sexylingerie.nl is ontzettend sexy voor hem en voor jou.

Tip: combineer een slipje zonder kruis met een sexy rokje of jurk, voor het geval de spanning zo hoog op loopt dat jullie niet kunnen wachten tot jullie thuis zijn. Zeg nou zelf, seks in de bios of een verlaten kamer van het restaurants behoort toch ook tot jouw fantasie?

3. Brazilian string

lingerie

Brazilian strings, ook wel cheekies genoemd, zijn slipjes die aan de voorkant gewoon lijken, maar je billen heerlijk ondeugend laten uitkomen. Ook een gewone string G-string is perfect om je achterste te showen en ze zitten perfect bij een heerlijke (anale) vrijpartij, maar ze laten weinig aan de verbeelding over. De Brazilian string benadrukt de beste delen van je achterwerk en dat maakt cheekies zo sexy. Verleiding bestaat, zoals eerder genoemd, zelden uit direct alles blootgeven. Met een brazilian string bewaar je het beste voor het laatst.

4. Sexy korset

lingerie

Borsten prompt naar voren, een smalle taille en een perfecte nadruk op je vrouwelijke vormen: dat is wat het korset voor je lichaam doet. Met een korset straal je een sexy en klassieke vorm van verleiding uit. Je lover kan niet anders dan onder de indruk zijn van jouw zelfverzekerdheid en je vrouwelijke vormen. Want jouw erotische schoonheid is met geen pen meer te beschrijven. Een korset nodigt uit, je partner zal waarschijnlijk niet lang zijn handen van je af kunnen houden. Gun hem dat plezier en laat hem de touwtjes letterlijk in handen nemen. Laat hem je langzaam bevrijden van het korset en geniet van alle aandacht die je krijgt. Je vindt mooie korsetten voor elk figuur op lingeriebestellen.nl.

5. Open cups

lingerie

Een open cup zorgt voor ontzettend veel kijkplezier voor je partner. Je borsten zien er geweldig uit en doen snakken naar meer. De open cup BH of set is dan ook puur voor verleiding en genot: ontworpen om je borsten in volle glorie te showen, inclusief je tepels. Verras je lief en wind hem op met dat mooie stukje lingerie, dat jij gekocht hebt met hem in gedachten. De open cup is erotisch en verleidelijk en in combinatie met een kruisloos slipje nóg spannender. Het open cup jurkje hierboven vind je op Lingeriebestellen.nl. Wedden dat jullie een wild avontuur tegemoet gaan?

6. Erotische stiletto’s

lingerie

Oke, eerlijk is eerlijk: stiletto’s zijn geen lingerie. Maar ze maken van ieder simpel lingeriesetje een absoluut erotisch plaatje. Om die reden mogen de stiletto’s niet ontbreken in het lijstje van onmisbare lingerie. Strippers dragen niet voor niets altijd een goed paar hakken als ze dansen: je benen lijken eindeloos lang en je lichaam lijkt direct slanker. Investeer in een eenvoudig paar stiletto’s, oefen als je lover niet thuis is om erop te lopen. En alsjeblieft, deel de reactie van jouw lover op je performance in een prachtig lingerie setje in combinatie met stiletto’s. Ik ben benieuwd hoe lang jullie ze aan houden. Bij mij lagen ze na een paar minuten al naast bed. Vonden mijn voeten ook fijn trouwens.

Ladies, nog één tip tot besluit: durf je lichaam showen en maak van jezelf een spannend cadeautje. Niks licht uit, onder de dekens of vlug weer terug in de kleren. Naar jou kijken maakt hem helemaal wild. En nee, de kleine minpuntjes die jij bij jezelf ziet, die kunnen hem echt niet schelen. Hij wil maar één ding: hij wil jou.

Welke lingerie vind jij het spannendst? Laat het weten in een reactie!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.