Eten waarvan je stemming raakt

Opwekkende lekkernijen

Door:
-
Op:
-

Kies maar uit met welk smaakvol product jij in de stemming wil geraken.

Appels, avocado en amandelen
Deze producten bevatten de lustopwekkende stof phenylethylamine ook wel de ‘love drug’ genoemd. Hiermee krijg je dus een gezonde stoot libido opwekkende stoffen binnen.

Mints
Gebruik mints op gevoelige plekjes, want menthol stimuleert de huid en zorgt voor een verbazingwekkend sensationeel gevoel. Mints kun je gebruiken tijdens het voorspel op je geliefde of tijdens de gemeenschap voor nog meer vurigheid. Voor een groots impact gebruik je pepermunt boven spearmint, omdat hier meer menthol in zit.

(Room)IJs
IJs is een echte klassieker, denk maar aan de bekende ijsblokjes die langzaam over het lichaam glijden. Roomijs is zeer effectief voor koude en warme rillingen, vooral tijdens orale seks.

Drankjes
Experimenteer met drankjes om orale seks tot een hoogtepunt te brengen. Van ijskoude wijn tot aan warme zoete thee. Ontdek de heerlijke sensatie en geniet!

Honing
Honing zit vol met mineralen die bruikbaar zijn om de hormonen op te jagen. Honing is daarom al eeuwenlang een seksueel opwindend en stimulerend wondermiddel.

Oesters
Van oesters is nog niet helemaal exact bekend of ze je in de stemming brengen. De glibberige dingen bevatten daarentegen wel een hoog zink en mineralengehalte dus wie van oesters houdt kan het altijd proberen.

Haver
Het is bekend dat haver de mannelijke libido door het vrijkomen van testosteron aanzienlijk verhoogd. Mannen, veel haver eten!

Vanille

Vanille is een lustopwekker dat vooral bij vrouwen het seksuele verlangen opwekt. Maar pas op met teveel vanille, want dit kan nare bijwerkingen hebben.

Selderij
Selderij bevat het mannelijke hormoon androsteron, dat het seksuele verlangen bij vrouwen weet te stimuleren.

Naast al deze lekkernijen kun je natuurlijk ook door te plagen en te knabbelen aan elkaar, de seksuele gevoelens stimuleren en opwekken.

1 Reactie

  1. IMKER . schreef:

    Opwekkende lekkernijen , ja hoeveel zijn er niet , wel ik vind dat honing magnifiek is honing op haar lipjes bij het kussen genoeg smeren op haar tepeltjes en lekker likken en zuigen , en als ge samen wilt lekker genieten bij 69 genoeg honing aan uw piemel ( fluit ) en ook een fameuze koffielepel honing in haar kutje lekker probeer het eens en laat het mij eens weten gsm 0472132577 .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.