onder de lakens

Maak het gezellig onder de lakens

Door:
-
Op:
-

Gezelligheid onder de lakens begint al met een goede stemming. Zorg dat je je gedachten bij elkaar hebt, een mooie fantasie hebt of dat je de ander gaat verleiden. Je bent dan maar met één ding bezig en dat is je geliefde of sekspartner. Dat gaat er voor zorgen dat je samen volop gaat genieten onder de lakens. Maar wat helpt er nog meer voor extra plezier onder de lakens? Afwisseling, regelmaat en steeds iets nieuws proberen, dat kan ervoor zorgen dat het spannender wordt. Als je altijd voor hetzelfde standje kiest, kan het zijn dat de seks wat saai of eentonig wordt. Probeer daarom de Kamasutra eens en bedrijf de liefde in standjes die jullie nog niet eerder geprobeerd hebben.

Afwisseling onder de lakens, dat is het!

Als je van afwisseling houdt, denk dan eens aan nieuwe standjes of seksspeeltjes om te proberen. Op www.EasyToys.nl vind je een ruim assortiment met leuke speeltjes om te proberen. Je kunt gaan voor een dildo of vibrator, maar als je samen wilt genieten is een speeltje voor jullie beide ook heel leuk! Kies bijvoorbeeld een vibrerende cockring. Hierdoor krijgt hij een hardere erectie die langer aanblijft terwijl haar clitoris wordt gestimuleerd door de trillingen. Ook een andere locatie kan de seks weer een stuk spannender maken. Boek bijvoorbeeld een romantisch hotel met bubbelbad of een knus huisje in het bos. Reken maar dat jullie seksleven een boost krijgt!

Probeer eens een seksfilm

Afwisseling is dus van groot belang. Dit heb je zelf in de hand, er zijn speeltjes die je kunnen helpen en je kunt ervoor kiezen om inspiratie op te doen met behulp van een seksfilms. Zoek samen een film uit die jullie allebei aanspreekt en ontdek hoe opgewonden jullie hiervan raken. Dan kun je tijdens de film het voorspel al doen, de rest maak je na de film onder de lakens af. Misschien zorgt dat wel voor extra inspiratie en extra opwindend en is dat net het beetje wat je relatie nodig had om nog dichter bij elkaar te komen.

1 Reactie

  1. De man die het verhaal typte schreef:

    In de zomer is het soms snikheet wel het beste is dan boven op uw bed gaan liggen dunne pyjama of gans naakt toch niet onder de lakens een grote handdoek onder u goed denk ik kutsapen sperma kunnen uw lakens niet vuil en kleverig maken dan .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.