Stel geeft elkaar massages

Massages en verwennerij

-
Op:
-

Als je seks hebt, dan ben je door het voorspel in een bepaalde sfeer gebracht. Als je elkaar massages gaat geven dan wordt de een hier erg rustig van. De ander wordt hier weer erg opgewonden van. De bedoeling is dat je gaat ontspannen en deze sfeer kan dan ook doorgaan tot het moment dat je seks gaat hebben of verder..

Rustige of wilde seks?

Door massages ben je misschien in een rustige  bui, je neemt de tijd om te ontspannen en je wilt op een rustige  manier seks hebben en weer de tijd voor elkaar nemen, denk aan standje 69, lekker zoenen en knuffelen en de rest komt vanzelf als je beide te opgewonden wordt. Maar door de massage kun je ook erg veel zin krijgen en kan het zomaar wilde seks gaan worden, je kunt je niet meer inhouden en laat je helemaal gaan!

Wie is de baas?

De baas zijn in bed is natuurlijk leuk, maar als jij diegene bent die een massage heeft gekregen, ben jij dan ook diegene in bed? Wissel de verwennerij eens af en laat een van de twee eens de baas zijn de hele avond, het zou dan een heel spannende tijd kunnen worden. Geef jezelf eens helemaal over, geef jezelf eens aan de ander en dan wordt het pas echt verwennerij! Je kunt ook tijdens de seks een lekkere massage geven.. hoe zie je dat voor je? Waar ga je mee masseren? Hoe pak jij het aan? Fantaseer maar eens mee!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.