Masturberen met speeltjes

Masturberen met speeltjes

Door:
-
Op:
-

Steeds meer vrouwen en mannen ontdekken dat je jezelf heerlijk kunt gaan masturberen met speeltjes. Neem de tijd voor jezelf om ook een fijn speeltje uit te gaan kiezen, zo kom je namelijk zelf achter je lekkerste plaatsen en zo kun je ook aan je partner laten zien waar jij helemaal opgewonden van raakt.

Toekijken met speeltjes

Als je kunt hier heel opgewonden van raken en dan kun je of zelf een speeltje er bij pakken of met de handen aan de slag gaan. Je kunt mee gaan doen en na een tijdje dan kun je het niet meer houden en ga je samen verder. Dit kan nog wel eens heel spannend gaan worden en lekker is het sowieso!

Masturberen met speeltjes

Je kunt jezelf met speeltjes verwennen, maar ook je partner. Als je eens wat te vieren hebt doe elkaar dan een leuk speeltje cadeau en ga er samen eens van genieten. Doe het voor, doe het bij elkaar en maak alles samen af. Zo zorg je er voor dat het nog erg intiem blijft, afwisseling doet wonderen! Om de beurt kiezen wat je wilt gaan doen, een speeltje kiezen of gewoon lekker van elkaar gaan genieten, knuffelen, kiezen, elkaar masturberen en dan zorgen dat je klaar gaat komen waar je samen bij bent. Dat wordt nog eens een mooie avond maar zorg wel dat je de speeltjes bij de hand hebt want deze kunnen altijd goed van pas gaan komen!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.