Eroticabeurs

Nu ook zelf seksen op de beurs

Door:
-
Op:
-

Dit weekend heeft de eroticabeurs in Antwerpen een Belgisch primeurtje: bezoekers hoeven niet langer toe te kijken naar opwindende taferelen, ze mogen nu zelf ook meedoen. Voor tien euro extra krijgen bezoekers toegang tot een tijdelijke parenclub die op de beurs wordt opgebouwd.

Officieel heet de ruimte waar bezoekers seks mogen hebben een swingerscafé, maar omdat niet iedereen die term kent, geeft organisator Alexis Longhé er de naam ‘parenclub’ aan. “Bezoekers mailen mij al jaren dat ze het zo jammer vinden dat wij geen swingerscafé hebben”, vertelt hij. “Wie niet wil, hoeft er niets van te zien. Er is een aparte ingang voor de parenclub.”

Alleen achttienplussers worden toegelaten in de beurs. Prostitutie en escort zijn verboden, net als extreem gewelddadige seks. Alleen (gelegenheids) koppels zijn welkom in de parenclub om het percentage mannen en vrouwen in evenwicht te houden.

Condooms worden gratis verstrekt en er is een speciale schoonmaakploeg ingehuurd. “Eerst komen de koppels in een gezellige bar, waar ze andere mensen kunnen leren kennen. In een ruimte vol luxe fauteuils kunnen ze seks hebben”, legt Alexis Longhé uit.

Alleen kijken kan ook. Voor vijf euro kunnen bezoekers plaatsnemen achter een wand met doorkijkspiegels om anderen te begluren.

De eroticabeurs trekt gemiddeld 12.000 bezoekers. De organisator hoopt op 3.000 bezoekers extra dankzij de parenclub.

Voor België is het een primeur, in Nederland bestaat het al een jaar of zeven, schrijft De Gazet van Antwerpen. De beurs in Mechelen wil het nu ook, zij hebben al een aanvraag ingediend. In Nederland gaat 40% van de bezoekers van eroticabeurzen ook naar de swingerscafés.

Info Megaerotica:
De Mega Erotica Beurs is sinds haar debuut, meer dan 10 jaar geleden, de marktleider in België, zowel in oppervlakte, aantal exposanten, shows, en aantal bezoekers.

Website: Eroticabeurs Antwerpen

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.