pit tijdens de seks

Meer pit tijdens de seks

Door:
-
Op:
-

Je seksleven kan soms op een laag pitje staan. Dat kan verschillende redenen hebben, van stress op het werk tot jonge kinderen, tot sleur in de slaapkamer. Het is goed om hier wat aan te doen en te zorgen voor meer pit tijdens de seks. Als jullie echt problemen hebben is het natuurlijk belangrijk om dit eerst aan te pakken. Maar als jullie gewoon last hebben van wat sleur en niet precies weten hoe jullie hier weer uitkomen is het tijd om actie te ondernemen. Je kunt zorgen voor meer pit tijdens de seks door te denken aan nieuwe standjes, maar er zijn ook al wat eenvoudigere tips die jullie kunnen helpen.

Meer pit, hoe je doe dat?

Als je meer pit wil tijdens de seks, begin dan met wat extra aandacht besteden aan elkaar. Strijk eens door het haar van de ander, kijk de ander aan met een intense blik of verwen je geliefde met een intieme massage. Je kunt ook voor de seks samen eten en in de stemming komen, eet op een smakelijke manier wat fruit, zoals bijvoorbeeld aardbeien. Of lik bedachtzaam aan een ijsje, dat kan er zeker voor zorgen dat de ander heel veel zin krijgt. Ook kun je gepassioneerd lang en voorzichtig zoenen. Zorg dat je elkaar opwindt, dan komen jullie snel in de stemming.

Nog meer tips voor extra pit tijdens de seks!

Als je nog meer in de stemming wil komen voor meer pit in je seksleven dan kun je denken aan een striptease. Maar je kunt ook denken aan een spel dat je met elkaar kunt spelen, strippoker bijvoorbeeld. Of je houd gewoon je (sexy) kleding aan zodat je de ander daardoor op kunt winden, de ander zal zich afvragen wat je eronder aanhebt. Dit is natuurlijk en verrassing en daar kom hij of zij vanzelf achter wanneer jullie allebei zover zijn en jullie je niet meer kunnen inhouden. Dan zullen de kledingstukken in het rond vliegen… Wil je ook meer pit tijdens de seks? Probeer het dan nu in de praktijk en zorg dat je gaat genieten van dit heerlijke aspect van seks!

Hoe zorg jij voor meer pit tijdens de seks? Laat het ons weten in een reactie!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.