Triootje met een ander meisje

Trio met een ander meisje

Door:
-
Op:
-

Vraag:
Ik heb weinig sekservaring, slechts twee jaar verlost van een langdurig huwelijk en bischierig. Mijn vriendje (we zijn 2 maanden samen) is ouder, erg ervaren en heeft swingen – en al het andere, eigenlijk – uitgeprobeerd.

Hij wil me graag met een ander meisje seks zien hebben maar wil er ook bij betrokken zijn. Ik weet dat dit heel onzeker klinkt maar ik ben bang dat hij haar leuker zal vinden of dat zij meer ervaring zal hebben. Ik wil niet dat onze relatie en mijn blik op hem verander.

Het lijkt me opwindend, maar ik ben bang voor wat er naderhand tussen ons zal zijn. Help!

Marloes zegt:
Wees voorzichtig als je deze fantasie in de praktijk wilt brengen. Trio’s staan bovenaan in ieders fantasie, maar het kan ook helemaal verkeerd gaan, om de redenen die jij noemt. Drie is een oneven getal – een iemand wordt waarschijnlijk buitengesloten en dat is niet echt geil. Als hij veel aandacht aan het ander meisje geeft, is je jaloezie logisch. En ja, het is zeker mogelijk dat je je achteraf zorgen maakt dat hij seks met haar lekkerder vond of haar zelfs vaker wil zien. Trio’s werken het beste als de mensen die het met elkaar doen geen emotionele band hebben. Het is voor mensen die dat wel hebben ontzettend gevaarlijk.

Ik heb triootjes veel relaties kapot zien maken en je moet veel zelfvertrouwen hebben om ermee om te kunnen gaan. Je zegt dat je weinig ervaring en zelfvertrouwen hebt, en je nu al in de verdediging voelt schieten.

Als je ervaring met een meisje wil, doe het dan solo. Zo kun je genieten van de ervaring zonder je zorgen te hoeven maken over de gevolgen. Als je je vriend er later wel bij wilt betrekken, als je meer zelfvertrouwen hebt, ga er dan voor.

Als hij net zo ‘cool’ is over seksueel experimenteren als jij zegt dat hij is, zal hij het snappen. Als hij dat niet doet en erop staat dat je het met hem samen doet, dan is hij eerder uit op een kick dan jou te willen helpen met een nieuwe ervaring.

Tagged in:,

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.