Mijn eerste keer

Mijn eerste keer, verhaal

Door:
-
Op:
-

De eerste keer, hoe zou dat zijn? Is het spannend, doet het pijn? Soms hoor je hele aparte verhalen, maar daar moet je je niks van aantrekken het gaat er om hoe het bij jou is en dat moet bijzonder zijn, speciaal zodat je samen gaat genieten. Zorg daarom dat je bij de eerste keer de tijd gaat nemen voor elkaar en weet dat je rustig aan moet doen, doe alles stapje voor stapje en dan komt het helemaal goed, de eerste seks is heerlijk!

Voor herhaling vatbaar

Mijn eerste keer was heerlijk, ik zou het zo weer doen. Er wordt vaak gezegd dat de eerste keer pijn doet, moeilijk gaat en niet echt een moment is van genieten, maar dat was het echt wel! Hij begon me rustig te kussen, te knuffelen en hij ging langzaam naar mijn gevoelige plekje. Hij kwam langzaam in me en vroeg fluisterend in mijn oor of dat het pijn deed, ik schudde nee, hij kwam langzaam verder in me en zo hebben we een half uur lang heerlijk liggen vrijen. Hij bleef me kussen en lieve dingen in mijn oor fluisteren, het was een avond die voor mij vaak herhaald mag worden.

De herinnering

De herinnering van mijn eerste keer zal altijd bij me blijven. Het is iets speciaals, maar als je met iemand anders seks hebt voor de eerste keer dan is dat ook een speciaal moment. Ook die herinnering zal je altijd bij blijven, de plaats, de manier waarop en de lieve dingen die toen zijn gezegd. Het is altijd leuk om eens in de zoveel tijd terug te gaan naar die plaats en de herinneringen samen op te gaan halen.

1 Reactie

  1. Mooie jongen . schreef:

    Zoenen een begin juist in mijn jeugdjaren was ik een ferme jongen en kon genoeg liefjes krijgen maar kussen tongzoenen niks meer haar bloes betasten ( tik tegen uw hand ) angst – zwanger – ik had een liefje een mooie boerendochter zekeren avond een hels onweer donder en bliksem juist een bombardement zoals WW2 ze beefde van schrik en klampte zich vast aan mij ( nooit gezien ) toen opende ik haar bloes en speelde met haar mooie borsten en likte aan haar tepeltjes maar verder stappen neen niks van .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.