inwendige bh

Mooiere borsten dankzij inwendige bh

Door:
-
Op:
-

“Slappe borsten horen bij het ouder worden,” vertelt De Bruijn aan het tijdschrift Grazia. “Zeker als vrouwen kinderen hebben gekregen, gaan hun borsten hangen. Veel vrouwen storen zich aan dat bungelende gedoe.” Dus bedacht de dokter de inwendige bh, een voorgevormd netje van polyester dat operatief wordt ingebracht. Het zit net onder de huid van de borst en wordt met hechtingen aan de borstspier vastgemaakt. Hierdoor lijkt het alsof je altijd een bh aan hebt.

Zacht

Het materiaal is zacht en volgens De Bruijn heel betrouwbaar. Het wordt al meer dan veertig jaar gebruikt bij liesbreuken en buikwandoperaties en er zijn dan ook al tweehonderd vrouwen succesvol aan hun borsten geopereerd. De Bruijn maakt zich nu op voor de volgende stap. De plastisch chirurg wil zijn vinding wereldwijd verspreiden en richt daarom een speciaal trainingsinstituut voor chirurgen op. Dit centrum wordt volgende maand in het Deventer Ziekenhuis geopend.

Cosmetisch

De operatie kost ruim 5000 euro, die niet vergoed worden omdat de ingreep beschouwd wordt als cosmetisch. Een andere behandeling voor hangende borsten is de borstlift. Die heeft echter slechts een tijdelijk effect.

Alternatieven

Geen geld voor een dure operatie maar u wilt wel uw borsten een beetje anders eruit laten zien? Bekijk dan eens de onderstaande alternatieven.

Siliconen BH Inlegstukken
Super Borsten
BH Pads

Tagged in:,

1 Reactie

  1. Dokter . schreef:

    Ja een MIN ook gezegd MIENE laten zogen gebeurde er als een vrouw niet genoeg melk had om baby te voeden en de MIN die kon makkelijk 2 kindjes laten zogen , de dochters van rijke mensen die betaalden zo een vrouw , wel als de mooie dochter liet zogen dan dachten ze werkelijk lang zal het dikwijls niet duren en ons dochter heeft al hangborsten en dan gaan pronken op een fameus galabal was niet leuk kijk eens nu de superrijke voetballers die hebben altijd een jong meid bij met boezem bloot boezem is de lijn tussen de 2 borsten , en ik zie het werkelijk graag ja wie niet !

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.