Nagenieten in bed

Nagenieten van de seks

Door:
-
Op:
-

Als je de seks heerlijk hebt gevonden dan lig je vaak nog even bij te komen in bed en zeker wanneer het hele ruige seks was. Je moet even uithijgen samen en even op adem komen, en dat is juist het moment dat bij veel mensen vergeten wordt. Het is goed om de tijd voor elkaar te nemen en er voor te zorgen dat je samen kunt nagenieten van die heerlijke momenten. Even tot rust komen, samen op adem komen en daarna of verder gaan of samen heerlijk in slaap vallen. Uit onderzoeken is namelijk naar voren gekomen dat je beter in kunt slapen nadat je seks hebt gehad. Uitproberen toch?

Geniet van de seks

Seks is een moment waarop je samen gaat genieten, je komt nader tot elkaar, je geeft een beetje van jezelf bloot en open aan de ander. De ander kan je verwennen en je laat hem of haar toe tot je lichaam, als je elkaar al langere tijd kent dan is het vertrouwd en zal het vanzelf gaan, dat wordt pas echt genieten.

Neem de tijd en geniet samen na

Nagenieten doe je samen, lekker dicht bij elkaar, elkaar vasthouden, naar elkaar kijken, elkaar stevig vasthouden en dan elkaar in de ogen kijken en zeggen ik hou van je of het was heerlijk schat. Dit zijn momenten waar veel stelletjes naar uit kijken, de seks is heerlijk maar ook het moment daarna want dan pas komt er van alles los waar je pas echt van kunt genieten!

1 Reactie

  1. Broer . schreef:

    Ik ken een groep van 10 vrouwen die vrijgezel willen blijven , maar mijn zus een lid van die bende zegde " Omer wij spelen en kittelen en likken elkaars kutje "

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.