naspel tijdens vreemdgaan

Man wil naspel tijdens vreemdgaan

Door:
-
Op:
-

Geheel tegen de verwachtingen in, blijkt dat mannen niet gelijk willen gaan slapen na de seks wanneer ze vreemdgaan. Dit is gebleken uit een onderzoek van een bekende affairesite. Het onderzoek wijst uit dat wel 85% procent van de mannen die vreemdgaat, in is voor naspel tijdens vreemdgaan. Alsof dit niet al verrassend genoeg is, blijken ze daarmee ook nog eens 10% hoger te liggen dan vrouwen. Van de vrouwen wil namelijk maar 76%, tijdens het overspel, een naspel.

Hetzelfde onderzoek bekeek ook hoe avontuurlijk mannen in bed zijn, wanneer ze overspel plegen. Hier kwam althans een minder verrassend resultaat te voorschijn. Het blijkt namelijk dat bijna 80% van de mannen die overspel pleegt, best wel een trio zouden willen doen. Vrouwen blijken dit een net iets minder aantrekkelijk idee te vinden, en scoren 58%.

Overspelige vrouw houdt van kinky seks

Er is althans ook gebleken dat vrouwen tijdens het vreemdgaan een stuk avontuurlijker zijn dan aanvankelijk verwacht. Nagenoeg tweederde van alle overspelige vrouwen blijkt graag handboeien tijdens het vrijen te willen gebruiken. Verbazingwekkend is juist dat slechts iets meer dan 50% van de vreemdgaande mannen dit wel ziet zitten. Blijkbaar vinden de mannen het een minder aantrekkelijk idee om de controle tijdens de seks uit handen te geven.

Maar hoeveel mannen en vrouwen gaan eigenlijk vreemd?

De bovengenoemde cijfers zijn uiteraard wel verrassend. Maar toch willen we graag weten hoeveel mannen en vrouwen nu eigenlijk vreemdgaan. Deze cijfers zijn moeilijk te achterhalen, gezien een affaire vrijwel altijd stiekem gebeurt, en mensen zijn niet snel ertoe geneigd dit geheim bloot te geven. Uit een recent onderzoek van de beroemde psycholoog Henk Noort, blijkt dat ongeveer 25% van de Nederlanders wel eens vreemdgaat. Het verschil tussen mannen en vrouwen is daarbij maar erg klein. Ook is er gebleken uit deze statistieken, dat stellen met een vaste relatie een schrikbarend hoge kans hebben om ooit met overspel in aanraking te komen. Dit ligt namelijk tussen de 40 en 76%, volgens het onderzoek.

Had jij verwacht dat mannen in zijn voor naspel tijdens vreemdgaan? Laat het weten in een reactie!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.