Vrouw wordt erg nat tijdens het vingeren

Erg nat tijdens het vingeren

Door:
-
Op:
-

Vraag over vingeren:

Wanneer mijn man me vingert vind ik het moeilijk om mezelf te laten gaan omdat ik altijd ‘waterig nat’ wordt: het voelt alsof ik een beetje plas laat gaan. Mijn vriend vindt het erg vies, dus ik kom zelden klaar. Is dit hetzelfde als vrouwelijke ejaculaties of is het incontinentie? Ik ben 28 jaar oud.

Inge zegt:

Niets maakt me kwader dan vrouwen die me vertellen dat hun partner ze een slecht gevoel geeft omdat ze ‘te nat’ worden. Hij zou het als een compliment moeten zien, niet als vies! Eerlijk gezegd denk ik dat hij het probleem is, niet jij.

Zoek een man die zorgt dat je je goed voelt over jezelf en je seksualiteit, ik vermoed dat je dan niet merkt hoe nat je wordt – of je geeft er niets om. Je kunt wel raden dat ik niet zo’n fan van je vriendje ben.

Wat het is: ik denk niet dat het op jouw leeftijd incontinentie is, tenzij je al meerdere kinderen hebt gekregen. Als dat zo is kun je kegel-oefeningen proberen (het herhaaldelijk samenknijpen van de spieren die je gebruikt om je plas op te houden) om je bekkenbodemspieren te trainen. Het zou kunnen dat je ejaculeert maar dat zou vreemd zijn omdat je niet klaarkomt (de meeste vrouwen die ejaculeren, doen dat als ze klaarkomen).

Ik denk dat je gewoon meer natuurlijk glijmiddel aanmaakt dan de meeste vrouwen. Wees blij! Veel vrouwen hebben last van het tegenovergestelde – niet nat genoeg zijn. Zorg dat je er vrede mee krijgt in plaats van je ervoor te schamen.

3 Reacties

  1. Vingeraar . schreef:

    Wel dat is de eerste keer dat ik het hoor zeggen , bij voorspel moet men juist vingeren tot u liefje kletsnat is , het zal dan de vrouwtjes minder pijn doen denk ik als ge uw piemel ( fluit ) dik of dun in haar kutje gaat schuiven om haar lekker te laten genieten

  2. Monique schreef:

    Mijn ex vond dat ook maar niets dus ik hield me altijd in. Mijn huidige vriend geilt er op als hij mij aan het beffen is en dan een golf vocht in zijn mond krijgt als ik klaarkom. Sinds die tijd kan ik er ook intens van genieten en als ik dan voel dat ik klaar ga komen dan word ik alleen maar geiler bij de gedachte dat ik enorm ga vloeien

  3. Tepelzuiger . schreef:

    Monique wel als ge dapper kunt genieten als ge de bittere sperma in uw mondje laat spuiten , schrik er dan niet van dat uw vriend uw ( kutsapje ) eruit likt , ik doe dat met mijn vriendin en ja eerst lekker liefkozen en aan de lekkere tepeltjs zuigen bij het vingeren is werkelijk zalig voor mijn , ik voel mij dan in de zevenden hemel .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.