Ondeugende spelletjes voor koude avonden

-
Op:
-

Hoe lekker het ook is om tijdens koude winteravonden samen met je partner onder een dekentje op de bank te kruipen en jullie favoriete film te gaan kijken, soms wil je gewoon iets sexiers. Iets warmers om de wintermaanden door te komen. Dan bedoelen we geen haardvuur en mokken warme chocolademelk, maar zinderende spelletjes om het hete vuur tussen jullie op te laten laaien. Haal nu niet meteen Scrabble en Monopoly uit de kast, want wij hebben wat meer ondeugende spelletjes in gedachten.

Strip-pong

Haast iedereen kent het uit Amerika overgewaaide drankspelletje beer-pong wel. Bij dit spel staan er plastic bekers met bier op een speciale tafel en moeten de twee teams ballen in de bekers bier gooien. Samen met je lief – of een bevriend stel – kan dat ook een hele erotische tint krijgen. Vul de bekers met een warme drank of alcohol waar je het lekker warm van krijgt. Zet ook alvast de verwarming een paar graadjes hoger want het kan bij dit spel frisjes worden. Zodra jij raak gooit, moet de tegenstander een kledingstuk uittrekken. De winnaar (degene die niet als eerste naakt is) mag de tegenspeler om een seksuele gunst vragen. En dat mag van alles zijn.

Creatief met kaarten

Neem een spel met kaarten en geef de figuren een andere betekenis. Zo staan harten voor kussen, ruiten voor een massage, schoppen voor handwerk en klaveren voor oraal. Maak een stapel en leg de kaarten met de achterzijde naar boven zodat je niet weet wat je pakt. Pak om de beurt een kaart en voer de handeling uit. Het getal op de kaart bepaalt hoe lang je de handeling uitvoert. Heb je bijvoorbeeld schoppen acht? Trek hem dan acht minuten lang af. Pakt hij klaveren twee? Dan word je ‘slechts’ twee minuten oraal verwend. Zo blijft dit spelletje ontzettend spannend en geil.

Rara, wat is het?

Voor dit ondeugende spelletje heb je een blinddoek nodig. Dit mag bijvoorbeeld ook een sjaaltje zijn, zolang degene die geblinddoekt is maar niks ziet. Blinddoek je partner en haal een aantal attributen tevoorschijn. Dit mogen zowel seksspeeltjes als alledaagse voorwerpen zijn. Streel het hele lichaam en uiteraard zijn edele delen met één van de attributen en laat hem raden waarmee jij hem aanraakt. Heeft hij het goed geraden? Dan mag hij bepalen welke (seksuele) handeling jij bij hem moet uitvoeren. Daarna is het jouw beurt om te raden en verwend te worden. Met dit spelletje zijn jullie de hele avond zoet.

Dobbelen, dobbelen

Zorg dat je een dobbelsteen, een pen en papier bij de hand hebt. Geef alle cijfers van de dobbelsteen een opdracht. Zo is bijvoorbeeld het getal twee zoenen, vijf elkaar naakt strelen en bij cijfer zes mag hij hem erin steken. Gooi allebei met de dobbelsteen, degene met het hoogste getal ‘wint’ de opdracht. De laagste worp bepaalt hoe vaak of hoe lang de opdracht wordt uitgevoerd. Wordt er bijvoorbeeld zes en vier gegooid? Dan mogen jullie vier keer of vier minuten lang de liefde bedrijven. Voor wat meer variatie kun je ook meerdere dobbelstenen gebruiken. Laat je tegenspeler dan met twee dobbelstenen gooien. Tel het aantal bij elkaar op en kijk welke handeling daarbij hoort. Nu gooi jij nog met de andere dobbelsteen om het aantal keer of het aantal minuten te bepalen. Op een gegeven moment zijn jullie meer met elkaar bezig dan met het spelletje.

 

spelletjes

Flesje draaien

Flesje draaien is normaal iets wat je doet met een groep op de middelbare school. Toch kan het heel spannend zijn om het samen met je vriend te doen. Maar natuurlijk wel met andere spelregels. Leg wat kleden en kussens op de vloer, steek de open haard aan of draai de verwarming een tikkeltje hoger. Vergeet niet de gordijnen dicht te doen om nieuwsgierige blikken van buitenaf te voorkomen. Of laat een kier open voor wat extra spanning. Trek je kleding uit en laat je partner dit ook doen, maar houdt het ondergoed nog wel aan. Schrijf allebei een aantal seksuele handelingen op die je altijd al hebt willen proberen. Doe dit op kleine papiertjes die je op de grond kan leggen in een kringetje. Jij en je liefje gaan er vervolgens zelf tussen zitten en geven om de beurt een draai aan de fles. Kijk op wat hij uitkomt, degene die heeft gedraaid moet de handeling bij de ander uitvoeren, ook al is het niet zijn eigen gewenste handeling.

Raad het juiste plekje

Dit ondeugende spelletje kun je gewoon in bed uitvoeren. Trek de dekens over jullie heen en neem een lichaamsdeel in gedachten. Laat je lief je kussen totdat hij het goede plekje heeft gevonden. Raadt hij het te snel? Dan neem je gewoon stiekem een ander plekje in gedachte waar hij nog niet is geweest. Om dit spelletje spannend te houden, kies je niet gelijk voor de erotische plekjes. Natuurlijk mag je tegenspeler dit plekje wel meteen proberen en is het helemaal niet erg als jij net even langer moet nadenken of hij nou het goede plekje heeft. Als hij het goed heeft geraden, dan draaien jullie de rollen om.

Ruig vragenspel

Het hoeft allemaal niet zoet, sappig en romantisch te zijn om de koude wintermaanden met elkaar door te komen. Trek allebei oude kleren aan die kapot mogen en schrijf beiden op een blaadje tien persoonlijke vragen met op de achterkant je eigen antwoord. Het moeten wel sexy vragen zijn. Pak om de beurt een vraag van elkaars stapeltje. Stel, je pakt van zijn stapeltje vragen als ‘wat vind ik het lekkerste in bed?’ of ‘wat is mijn fantasie?’. Beantwoord je zijn vraag met pijpen terwijl hij op de achterkant aftrekken heeft geschreven, dan mag je partner een oud kledingstuk van je lijf afscheuren. Dit spel gaat zo door totdat jullie naakt overblijven. Dan is het tijd om de vragen te gaan vervullen, want soms kom je wensen of fantasieën van elkaar te weten die je nog niet wist. Win!

Ken jij nog een ander ondeugend spelletje voor hete winteravonden samen met je lief?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.