Oraal stimuleren

Fantastisch oraal stimuleren?

Door:
-
Op:
-

Vraag over oraal stimuleren:

Ik ben net samen met een jongen die nogal houdt van het ontvangen van orale seks. Het probleem is, zo geweldig ben ik er niet in, en ik wil hem niet wegjagen omdat ik er niet zo goed in ben.

Ik wil juist de beste orale seks ooit geven! Kun je me wat tips geven die me hiermee kunnen helpen?

Inge zegt:

Als je een stap-voor-stap-gids wil met erg veel detail kun je het beste in een van mijn boeken kijken, zoals Supersex en Sextacy. Wat basistips: enthousiasme telt meer dan techniek – hoe liever je daar wilt zijn, hoe lekkerder hij het zal vinden.

Plaag hem een beetje voordat je naar beneden gaat, en in plaats van in bed te blijven kun je op je knieën gaan zitten terwijl hij staat, terwijl je zijn rits open doet. Je windt hem hiermee op, en hebt meer controle. Hou met een hand de onderkant van de penis vast zodat hij niet uit je mond glipt en gebruik de andere hand als steun. Beweeg met die hand op en neer terwijl zijn penis in en uit je mond beweegt.

Trek je lippen niet naar binnen over je tanden, maar duw ze naar buiten zodat je tanden niet in de weg zitten, en doe je mond dan zover mogelijk dicht om zijn penis heen zodat er een stevige maar comfortabele druk ontstaan. Oefen op je vinger.

Draai en lik vervolgens: maak een draaiende beweging met je hand terwijl je die op en neer beweegt en maak met je tong een rondje om de eikel wanneer je daar bent met je mond. Begin heel langzaam en vergroot de druk en het tempo als hij richting orgasme komt. Met deze tips zal het oraal stimuleren een groot plezier worden.

 

3 Reacties

  1. leraar . schreef:

    Makkelijk juf , eerste uw lekker laten opwarmen en na zijn kutlikken , hem dapper pijpen , opletten sperma in uw mondje is een beetje bitter maar geen schrik hebben ge zult er niet zwanger van worden

  2. Lesgever . schreef:

    Begin met een lekker voorspel liefkozen strelen kussen etc en begin dan te pijpen ( zijn fluit afzuigen ) zegden wij als jongere snaken , en dan uw benen open en laat uw kut eens lekker uitlikken het zal wel deugd doen .

  3. Raadgever .. schreef:

    Leert men snel juf kussen en strelen en tepeltjes kussen en zuigen , begin haar te vingeren en zij zal u dan wel lekker pijpen ( afzuigen ) probeer later 69 d.w.z laat u pijpen en hij zal uw kutje wel uitlikken samen kaarkomen is magnifiek maar lukt altijd niet .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.