orale seks tips

Orale seks tips

Door:
-
Op:
-

Orale seks is leuk, maar hoe houd je het spannend en lekker voor beide partijen? Zo kan het al snel saai worden als je elke keer hetzelfde standje doet. Beter is het om lekker veel af te wisselen en regelmatig iets nieuws te proberen. Je zou eens in de Kamasutra kunnen kijken voor wat afwisseling, daar staan erg veel standjes in. Van ietwat ingewikkeld tot heel eenvoudig. Soms is het júíst leuk om de orale seks spannend te houden door standjes te kiezen die wat lastiger zijn, maar af en toe is het ook heerlijk ontspannend om elkaar in een gemakkelijke, comfortabele houding te verwennen. Hoewel niet iedereen fan is van orale seks, is het wel een heel intieme en erotische manier om elkaar te verwennen! In deze blog geven we je orale seks tips om nog meer te genieten van elkaar!

Deel het samen

Als je een nieuw standje probeert, dan is dat een mooi moment waar je samen van geniet. Het zorgt ervoor dat je open staat voor elkaar en de tijd neemt. Het kan dan erg fijn zijn wanneer het eenmaal lukt. Je hebt wel even geduld nodig want sommige standjes zijn lastig, maar neem die tijd en zorg dat het lekker wordt in bed.

Nog wat orale seks tips!

 • Zorg voor afwisseling van standjes
 • Sta open voor elkaars ideeën
 • Doe eens wat extra’s, trek leuke kleding aan of doe kaarsjes aan
 • Denk aan een liedje waar je samen een mooie herinnering aan hebt en zet dat aan tijdens de seks
 • Zorg dat je van te voren veel zin hebt in de seks
 • Verleid de ander eens op een spannende manier
 • Verleid elkaar overdag al met spannende berichten
 • Trek geen ondergoed aan en geef dat aan de ander door, maar houd hem of haar nog wel even op afstand voor de spanning.

Heb jij ook tips om orale seks nóg spannender te maken? Laat het weten in een reactie!

2 Reacties

 1. Lezer ... schreef:

  Onlangs gelezen mijn vriend laat zich dolgraag pijpen en ja ik slik zijn bittere geleiachtige sperma maar ik noem hem werkelijk een echte egoïst , ik zou graag hebben dat hij mij befte ( kutje likken ) maar neen hij vindt dat vies ik ben te nat dan , wel ik lik graag dan haar kurje uit vieze vent alles voor hem maar dat genot schenkt hij mij niet .

 2. Kutlikker . schreef:

  Misnoegde stuur mij uw GSM nmmer zal u wel lekker beffen kutje likken uw kutsapje slikken ik denk niet dat het kutsapje van u zo bitter is als dat van uw egoïst .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.