ouderen seks

Ouderen seks

Door:
-
Op:
-

Seks is heerlijk; het werkt ontspannend en je kunt er ontzettend van genieten. Dit kan als je jong bent, maar als ouderen seks hebben zorgt dit ook nog steeds voor heerlijke gevoelens. Geef je helemaal over aan je partner. Of je nu jong of wat ouder bent, het maakt niet uit, je kunt op elke volwassen leeftijd genieten van elkaar.

Seks op de oudere dag

Er wordt wel eens gedacht dat je seks met de jaren minder wordt en dat ouderen minder seks hebben. Dit hoeft echter helemaal niet het geval te zijn. Als je open staat voor seks en je hebt er zelf zin in, ga er dan gewoon mee door. Je houdt van elkaar en dat mag je aan elkaar laten merken. Dit kun je doen door elkaar te knuffelen, te zoenen, maar ook vrijen samen kan als je ouder bent heerlijk zijn. Je kijkt gewoon welke standjes goed gaan en daar ga je mee aan de slag!

Standjes

Je hebt veel leuke standjes die je kunt doen. Je hoeft je dus echt niet te beperken tot missionarishouding. Er zijn nog veel meer fijne standjes, probeer het maar eens. Sommige standjes kunnen altijd, anderen kunnen alleen wanneer je veel oefent en lenig bent. Als ouderen seks hebben worden de mogelijkheden soms beperkter. Legde je vroeger met gemak je benen in je nek, de kans is groot dat dat nu niet meer lukt.

Maar dit kan juist een reden zijn om op zoek te gaan naar nieuwe standjes die wél lukken. En daarbij: oefening baart kunst! Natuurlijk moet je geen dingen doen die pijn veroorzaken, maar dat een nieuw standje de eerste keer wat onhandig gaat is geen reden om het niet nog een keer te proberen! Nieuwe standjes zorgen voor een boost van jullie seksleven. Zo kunnen jullie nóg meer van elkaar genieten!

Geniet van elkaar…

Van elkaar genieten doe je als je samen bezig bent. Laat je door elkaar inspireren en kijk naar die leuke stelletjes om je heen, zie hoe verliefd ze zijn. Ga dan terug in de tijd en denk hoe het vroeger was, dan haal je mooie herinneringen boven en krijg je vanzelf weer zin. Geef elkaar de nodige aandacht en zorg dat je elkaar lief hebt. Je kunt de ander een massage geven en dan om laten draaien, dan gaat het vanzelf door en zal het een spannende avond worden. Kijk jij er ook al naar uit?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.