lang voorspel

lang voorspel

-
Op:
-

Voorspel is belangrijk bij seks, je wil dat de ander opgewonden is en zin heeft in de seks. Daarom is het goed dat je de tijd neemt, verwen elkaar, doe dingen waarvan je weet dat de ander die erg fijn vindt en de kans is groot dat je partner in bed lekker wild wordt. Daar kun je zelf natuurlijk ook mee van genieten. Een wilde partner kan betekenen dat je nieuwe standjes gaat proberen of misschien neem je wel uitgebreid de tijd voor een voorspel en ga je daar van genieten. Een goed begin kost tijd, de ander wil dan snel meer omdat het zo fijn is, maar het is dan de kunst om lekker even bezig te blijven!

Voorspel voor samen!

Je kunt tijdens het voorspel ook elkaar laten genieten. Denk eens aan standje 69, dat is iets waar je beide volop van geniet, reken er maar op dat de ander daar ook van geniet. Leef je maar eens uit en kijk samen eens naar die heerlijke momenten die je kunt beleven. Begin jij met je partner te verleiden of laat je het de ander doen? Je kunt elkaar verleiden en dan eens kijken wie dit het langste vol kan houden.

Seks of een lang voorspel?

Seks of een lang voorspel, beide zijn heerlijk. Maar je kunt het ook combineren dus neem de tijd voor elkaar en geniet van het begin. Je kunt er samen eens de tijd voor nemen en kijken hoelang het duurt voordat je op elkaar ligt en geniet van de uitgebreide seks, voorspel doet wonderen en is goed om nader tot elkaar te komen.

1 Reactie

  1. Slappeling . schreef:

    Voorspel moet er zijn dat schenkt de vrouwen immers een hels genot sommige mannen ejaculeren snel ( zaad in kutje spuiten ) hij valt uit erectie weg en dan een slaapje , welk genot heeft een vrouw dan gehad ? niks maar mannen kunnen hun vrouw neuken en gedaan , vrouwen kunnen nog makkelijk 2 à 3 mannen pijpen en in kutje laten spuiten , magnifiek genieten !

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.