pret in bed

5x Tips voor meer pret in bed

-
Op:
-

Seks is een belangrijk onderdeel van elke relatie, hoe lang je ook bij elkaar bent. Stop dus met het verzinnen van uitvluchten, deze bederven alleen maar jullie pret in bed. De volgende tips zorgen juist voor méér pret in bed!

1. Probeer iets nieuws

De Nederlandse mentaliteit is die van ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Maar waarom moet dit ook voor je seksleven zo zijn? Misschien ben je tevreden met je matige seksleven en dat is natuurlijk prima. Toch kan het zeker geen kwaad om eens wat meer passionele seks uit te proberen. Als je het niet gewend bent, kan het soms lastig zijn om alle remmen los te gooien tijdens een vrijpartij. Want seks zoals jullie het altijd doen, voelt lekker veilig. Als beide partners de standaard seks prima vinden, is er natuurlijk geen probleem. Maar als één van de twee graag wat meer uit jullie seksleven wil halen, probeer dan toch eens wat anders uit. Dan laait de passie vanzelf weer op tussen jullie.

pret in bed

2. Je bent nooit te oud om iets nieuws te proberen

Als het op seks aan komt, speelt leeftijd geen rol. Natuurlijk heb je op jonge leeftijd veel meer uithoudingsvermogen dan wanneer je wat ouder wordt. Maar dat wil niet zeggen dat je jezelf op seksueel gebied niet kunt blijven ontdekken. Juist door af en toe eens wat nieuws uit te proberen, blijft je seksleven spannend en uitdagend. Je hebt misschien wat meer beperkingen dan wanneer je jong en soepel bent, maar leeftijd speelt geen rol in het ervaren van nieuwe dingen.

3. Gebruik de kinderen niet als smoes

De passionele nachten die jullie vroeger hadden, zijn verdwenen met het krijgen van kinderen. Je wilt natuurlijk liever niet dat ze horen dat jullie een heftige nacht samen beleven. Toch is dit geen reden om die vrijpartij achterwege te laten. Want als je echt wilt, zijn er genoeg manieren om het kindprobleem te omzeilen. Plan bijvoorbeeld eens een romantische avond samen en laat de zorg voor de kinderen over aan een oppas.

Maar ook als je tussendoor een keer zin hebt in seks, moet je het niet laten omdat de kinderen thuis zijn. Trek je gewoon terug als de kinderen beneden voor de tv hangen. Ze zijn afgeleid en realiseren zich waarschijnlijk niet eens dat jullie in de slaapkamer zijn. Komen ze toch opeens binnen lopen? Schaam je er dan niet voor. De kleine kinderen weten niet eens wat jullie aan het doen zijn. En de grotere kinderen? Geef hen gewoon een rustige uitleg dat jullie dingen doen die bij een volwassenen relatie horen.

4. Verandering zorgt voor meer pret in bed

Je hebt met je partner een seksleven opgebouwd en daar voel jij je vertrouwd in. Misschien is het zelfs zo normaal geworden, dat je bang bent om na al die jaren opeens een verandering in bed aan te brengen. Maar als één van de twee toch graag eens nieuwe dingen uit wil proberen, moet jij je hier overheen zetten. Wat maakt het uit als het uiteindelijk niet zo loopt als jullie voor ogen hadden? Dan lach je er gewoon samen om en probeer je de volgende keer weer iets anders. Durf je echt niet, geef dan wel duidelijk je grenzen aan. Maar soms moet je dingen uitproberen voor je beseft dat het eigenlijk toch wel leuk is.

pret in bed

5. Weg met schaamte

Als je gewend bent aan een standaard ritueel in bed, dan schaam je je misschien om de remmen los te gooien. Je ziet wel van die spannende outfits in de winkel liggen, maar past het wel bij je? Daarop is het antwoord volop ‘ja’! Schaam je niet voor je fantasieën of voor de stoute kant die je in je hebt. Hiermee bouw je juist weer die spanning op die jullie seksleven een flinke boost geeft. Zo kunnen jullie weer genieten van meer pret in bed!

2 Reacties

  1. Likker . schreef:

    Het kutje likken van mijn vriedin vind ik werkelijk lekker en zalig zou het niet graag missen .

  2. Warmbloedige . schreef:

    Ik had dikwijls meer goesting om mijn vrouw te neuken en als het teveel zou zijn voor haar ach wacht eens ik moet mijn medicamenten ( slaappillen ) nog slikken cinema spelen zuchten en faken simpel bij een vrouw .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.