Het likken van de anus

Rimmen / het likken van de anus

Door:
-
Op:
-

De anus is erg gevoelig voor prikkelingen, dit komt doordat er talloze zenuwen zijn. Daarom betrekken sommige mensen de anus bij het vrijen.

Het likken van het achterste anus kan gevaarlijk zijn je moet rekening houden met overdracht van geslachtsziektes die overgebracht kunnen worden, zoals hepatitis, herpes, syfilis, chlamydia, maar ook andere ziekten, zoals darmparasieten en bacteriële darminfecties. Het likken van de anus word ook weleens rimmen genoemd.

Tip 1
Gebruik altijd een beschermend lapje, zoals een beflapje!
Eén mogelijkheid is een opengeknipte condoom te gebruiken. Dit lapje leg je niet over het achterste, maar je houdt het voor je mond. Je likt de anus dus door dit lapje heen. Aan de andere kant van het lapje (de kant die tegen de anus zit) moet je van te voren glijmiddel op waterbasis aanbrengen.

Tip 2
Je kunt ook plastic handschoenen kopen die voor artsen zijn bedoeld. Je knipt de bovenkant (waar de vingers zitten) ervan af en knipt de handschoen dan overdwars open. Je houdt dan een bijna vierkant lapje over, waarbij in het midden ‘de duim’ nog zit. Hier kun je dan eventueel je tong in doen, waardoor het makkelijker is het lapje op zijn plaats te houden. Zorg ervoor dat op de buitenkant voldoende glijmiddel zit.

Doe het alleen als je dit zelf wilt. Doe nooi iets op seksueel gebied tegen je zin!

Bestel hier een Intieme Douche voor het reinigen van het achterste.

2 Reacties

  1. Sapslikker . schreef:

    ja er zijn denkelijk wel mannen die graag rimmen ( poepgaatje likken en kussen ) neen ik niet bij orale seks verkies ik nog altijd lekker het kutje van mijn lief vrouwtje utlikken ( mag kletsnat zijn ) het KUTSAP vind ik niet zo vies .

  2. Raadgever . schreef:

    Rimmen en kutje en zuig en laat uw kontgaatje likken van een lieve vriend die ge al jeren kent en speel niet met uw gezondheid met de eerste de beste rokkenjager ( hoerenloper )

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.