samen in slaap vallen na de seks

Samen in slaap vallen na de seks

-
Op:
-

Samen naar bed gaan is een fijne gelegenheid. Heerlijk tegen elkaar aankruipen, nog even de dag doorspreken of lieve dingen in elkaars oor fluisteren en dan samen in slaap vallen. Maar weet je dat het nog veel beter kan? Als je seks hebt voordat je gaat slapen, ben je nog veel intiemer. Je hebt een voldaan gevoel en je gaat met een nog fijner gevoel slapen. Het maakt bepaalde stoffen in je los waardoor je even de laatste energie van de dag kwijtraakt en sneller in slaap kunt vallen. Samen in slaap vallen na de seks zorgt voor een heerlijk, ontspannen gevoel een is ook nog eens goed voor je relatie!

Eindig de dag samen

Je kunt de dag heerlijk samen in bed eindigen en genieten van dat mooie moment. Zeker wanneer je een lange dag hebt gehad is het fijn om elkaar nog even de nodige aandacht te geven. Ook al ben je moe, je valt nog beter in slaap wanneer je samen nog even geniet van de seks. Het is een mooi moment om toch nog even samen te zijn en te genieten van die mooie dingen samen. Het hoeft geen uren te duren, als je maar intiem bent en elkaar de tijd geeft! Het hebben van seks zorgt ervoor dat je je meer verbonden voelt met je partner. Dit veilige, warme gevoel is heel belangrijk in een relatie en zorgt ervoor dat jullie je goed voelen bij elkaar.

Intimiteit voor het slapen gaan

Soms ben je echt moe en wil je niet vrijen voordat je gaat slapen, maar het kan juist heerlijk zijn. Je bent even door de vermoeidheid heen en als de seks klaar is, val je samen nog fijner in slaap. Samen in slaap vallen na de seks is volop genieten. Dus ontdek nu hoe heerlijk dat is, samen seks voordat je gaat slapen, heter kan het niet worden. Je haalt er veel voldoening uit want daarna kun je heerlijk in elkaars armen in slaap vallen.

1 Reactie

  1. moegeneukte schreef:

    In slaap vallen na ejaculeren doen er veel mannen vrouwen niet denk ik weeral een voordeel bij vrouwen ze kunnen nogal dikwijls 3 maal klaarkomen

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.