Samen film kijken

Samen genieten tijdens de film

Door:
-
Op:
-

Tijdens de film je kent het vast wel, dicht tegen elkaar aankruipen, wat te drinken er bij en een zak chips. Na verloop van tijd gaat het eten en drinken weg en zit je bijna in elkaar. Het is een fijn moment, je voelt je ontspannen en je hebt zin in elkaar. Zeker als je naar een romantische film kijkt dan heb je er samen erg veel zin in!

Het verhaal…

Gisteren was het zomaar, samen keken we naar alles is liefde en ik was al in een romantische bui. Ik ging heel dicht bij mijn vriend zitten en had zin om hem te zoenen, maar ik had me voorgenomen even te wachten tot we een mooi moment in de film zouden hebben en dan..dan zouden we los gaan! Maar mijn vriend kon zich niet inhouden, we waren pas een half uur naar de televisie aan het kijken en hij begon me al te zoenen en daar lagen we al half naakt op de bank. Ik vond het een mooie film, maar ik drukte vlug op de pauze knop en liet hem lekker verder gaan…

Daar lagen we dan…

Met het idee van de film in mijn hoofd,  lagen we daar samen te zoenen. Ik lag daar helemaal ontspannen, alle romantische beelden uit de film kwamen één voor één voorbij en ik vond het geweldig wat mijn vriend allemaal met me deed. Toen hij klaar was mocht ik hem eens lekker verwennen, ik had hem op de bank neergezet en ben eens even tussen zijn beneden gaan zitten, dat was een moment waar we nog vaak aan terug denken samen en we doen het vaak over!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.