Samen genieten

Samen genieten van seks

-
Op:
-

Hoeveel zin heb je in seks? Als je namelijk veel zin hebt dan kun je er ook echt van genieten, seks is een moment dat je samen deelt. Je kunt jezelf zijn en je kunt er helemaal in op gaan. Als je daar zin  in hebt dan kun je daar nu maar beter voor kiezen en uit je gevoelens als je alle tijd hebt voor elkaar. Seks kan snel, seks kan langzaam, dat is dan ook het mooie want er zijn zoveel mogelijkheden.

Samen genieten

De momenten die je samen deelt wat betreft seks zijn van jullie, veel mensen willen het dan ook privé houden, omdat het iets is van samen. Het is iets wat anderen niet kunnen ervaren, daarom moet je dat moois ook eens voor elkaar bewaren, deel het zoveel mogelijk met elkaar. Plan leuke avonden in samen, maak het romantisch, ga samen naar een hotel, spreek af op spannende plaatsen. Er zijn genoeg manieren om de seks spannend te houden en genoeg mogelijkheden zodat je samen genieten kan!

Seks is van jullie!

Ben je ook zo graag bij elkaar en met elkaar bezig? Dan nog een paar leuke tips die je samen kunt toepassen als je met elkaar wat leuks wil doen.

  • Zorg dat je alle tijd hebt
  • Zorg dat je hoofd leeg is
  • Trek spannende kleding aan
  • Zeg lieve, originele dingen tegen elkaar
  • Zeg ik hou van jou in een andere taal

Genoeg dingen dus die je samen kunt doen in bed, spannende kleding of speeltjes, je kunt het zo spannend maken als je zelf wil. Als je er open voor staat dan wordt het een mooi moment samen, dag en nacht.

1 Reactie

  1. Hete snaak . schreef:

    Samen genieten van seks dat deden wij al als we trouwden , dat was 44 jaar geleden ik had al meerdere vriendinnetjes gekust maar ze betasten en haar bloes openen neen een tik op uw handen ( bang van even later zwanger te worden ) wel pas gtrouwd dan speelden wij met teerling de laagste Nr moest iets uit trekken en van alles doen topje van piemel likken als we spiernaaakt waren dan neukten wij mekaar ze zegde eens opletten gevaarlijke week nu ik verzuimde het te luisteren het deed deugd maar 6 maand later dan was onze lieve zoon geboren .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.