Samen in bad

Samen in bad

Door:
-
Op:
-

Je kunt samen in bad gaan door eerst de man in bad te leggen en dan de vrouw er bovenop. Je kunt dan met je rug op zijn buik gaan liggen. Doe er lekker wat sop bij en je kunt samen genieten van een heerlijke bad. Ook beide op je zij liggen kan een fijne houding zijn, je kunt elkaar dan vasthouden en let er wel op dat je niet teveel gaat spetteren!

Een hotelkamer met groot bad

Als je de tijd wil nemen om een hotelkamer uit te gaan zoeken dan kan dat de oplossing zijn om samen in bad te gaan. Je kunt een suite regelen voor een nacht, een groot bubbelbad of een extra groot bad waar je samen kunt genieten. De hele avond en misschien ook wel nacht samen ontspannen in een bad, als het water koud wordt zet je de warme kraan aan en laat je er wat water uit stromen, wat een heerlijke ervaring.

Nader tot elkaar komen

Als je samen in bad gaat dan kom je nader tot elkaar. Je hebt een ruimte, het bad, dat je samen gaat delen en soms moet je je in moeilijke bochten wringen om iets voor elkaar te krijgen. Je komt nader tot elkaar, je kunt elkaar verwennen, elkaar plagen en eens kijken of seks in bad ook mogelijk is. Doe dan niet teveel water in het bad anders moet je na de seks veel poetsen! Seks in het bad is wel heerlijk, daarna kun je lekker ontspannen samen en uithijgen!

2 Reacties

  1. Pas getrouwd . schreef:

    Ja pas getrouwd samen in bad is zalig dan maar ja dat moesten wij bij haar ouders doen in die badkamer was er een gasbrander en werkte met een storkpomp ( zo noemde men dat ) wij deden alles kittelen lekker aan tepeltjes zuigen en nog meer , maar de kraan van bad regelmatig open , water opwarmen de geyser sprong aan en de storkpomp ook , schoonvader die hoorde meermaals lawaai van de pomp en kwam uit zijn bed om te luisteren naar verdacht lawaai maar hij stapte terug in bed ( ach laat dat koppeltje maar doen ) een geluk dat schoonmoeder dat niet hoorde ( een boerentrut ) ik zegde eens iets over voorspel ???? daar kende ze niks van .

  2. Loodgieter . schreef:

    Gebeurt in ons dorp een mooi koppel pas getrouwd bleef lang in bad wie niet en maar kittelen mekaar plagen zoenen tepeltjes zuigen en zoveel meer ja vroeger moest men zich wassen in een grote metalen kuip nu bijna overal fameus bad wel volgende morgen schrok men na het roepen " kom tortelduifjes eten nu " de ouders gingen kijken en na openen deur het koppeltjes pas getrouwd dood in bad ( verdronken ) en de reden wel ze speelden te lang en de geyser ( gevaarlijk ding ) sloeg veel aan en de zuurstof die weg was betekende de dood van het lief koppeltje .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.