Lachen en seks

Samen lachen tijdens de seks

Door:
-
Op:
-

Lachen en seks gaan goed samen, het zorgt voor een extra ontspannende werking. Je moet niet gespannen zijn tijdens de seks, het moet geen must zijn, maar iets waar je samen van geniet. Je neemt de tijd voor de seks, tussendoor mag je best grapjes maken of samen lachen. Het lachen kan soms ook uit onzekerheid zijn, maar vertel de ander dan wat er gaande is, of lach een keer naar elkaar zodat de spanning afneemt en het ontspannen weer gaat beginnen.

Lachen is gezond!

Uit verschillende onderzoeken is naar voren gekomen dat lachen gezond is, maar ook dat lachen en seks een goede invloed op je heeft. Daarom is het goed om beide open te staan voor gezelschap tijdens de seks, zorg dat je open staat voor elkaar en dat je ook kunt lachen, het hoeft geen serieuze bedoeling te zijn. Door wat meer te lachen samen en open te zijn kun je de spanningen wegnemen, zeker de eerste keer kan spannend zijn, maar daar kun je nu naar handelen, lachen hoort er bij!

Hoe gaat de eerste keer seks?

Bij de eerste keer ben je wat zenuwachtig, als je dan tussendoor al wat kunt lachen samen dan gaat de spanning weg en ben je meer ontspannen. De rest gaat vanzelf maar het zorgt voor een prettige sfeer en daar kun je nu samen aan werken. Kijk daarom eens goed hoe heerlijk de seks samen kan zijn, ook op plekken waar je betrapt kunt worden kan het spannend zijn en ga je vast en zeker meer lachen dan thuis in bed, maar dat werkt ontspannend!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.