Vrouw in de sauna

Samen naar de sauna

Door:
-
Op:
-

De sauna doet ieder mens goed. Even lekker gaan genieten en even weg van alle zorgen. Je kunt er lekker alles uit gaan zweten en soms ben je helemaal alleen. Dit kan er voor zorgen dat je een beetje opgewonden raakt en zin hebt om jezelf te gaan masturberen. Als je alleen bent in het stoomhok zou je dat best eens kunnen gaan doen, wie houd je tegen?

Houd het spannend!

Je kunt in het stoomhok natuurlijk altijd betrapt worden als je met jezelf aan het spelen bent, maar hoe vind jij dat? Als je dat niet erg vindt en je wilt lekker door gaan vanwege de spanning dan is dat een goede reden om te gaan doen. Maak jezelf maar eens extra mooi en zorg dat anderen mochten ze binnenkomen ook opgewonden raken..

Samen genieten in de sauna

Als je nu thuis een stoomhok hebt,  dan kun je samen extra gaan zweten. Denk dan eens aan heerlijke seks samen, hoe zou jij het vinden om de ander de hele tijd aan te kijken als je daar samen zit in de sauna? Misschien raak je er wel erg opgewonden van en dat is het maar goed ook dat je samen alles kunt laten gaan, ga lekker zweten en daarna lekker afkoelen onder de douche. Het is nog goed voor je lichaam ook en je conditie zal er ook stukken beter op worden. Ontdek daarom maar eens welke standjes jij in de sauna fijn vindt om te doen. Zeker als je thuis een sauna hebt heb je genoeg tijd om dat eens te gaan ontdekken!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.