Samen genieten

Samen slapen of alleen

Door:
-
Op:
-

Als je bij elkaar woont wil dat niet zeggen dat je altijd bij elkaar slaapt. Het zou kunnen zijn dat de ander snurkt of vroeg uit bed moet en dat je daardoor niet aan je nachtrust toe komt. Je kunt dan beide een aparte kamer nemen. Je komt dan sowieso toe aan je nachtrust, maar zorg er ook voor dat je dan momenten samen hebt en samen in bed doorbrengt. Je kunt ook extra vroeg naar boven gaan en het fijn maken samen, dan val je of samen in slaap of de ander gaat na een paar uur naar de andere kamer. Ook kan het spannend zijn als je bijv. maar drie van de zeven nachten bij elkaar slaapt, dan is het fijn om samen te slapen en apart. Je voelt je dan namelijk sneller tot elkaar aangetrokken.

Samen slapen is samen genieten

Als je bij elkaar ligt hoef je niet meteen seks te hebben, je kunt het ook fijn hebben door elkaar vast te houden en met elkaar te praten. Zorg er voor dat je voldoende tijd voor elkaar uittrekt en kunt genieten. Het is alleen maar fijn als je de tijd hebt voor elkaar dus neem deze ook!

Wat kies jij?

Kies maar eens, slaap je liever alleen of samen? Het kan zijn dat je op bepaalde momenten echt moe bent of niet fit bent en dat je dan alleen wil slapen. Maar maak er geen gewoonte van, het is juist zo fijn om samen te zijn, je kunt elkaar vasthouden en alle aandacht geven die je maar wil, dat is pas genieten!

3 Reacties

  1. Toerist . schreef:

    Samen slapen of alleen ja apart die zullen er wel zijn , een man die bijna altijd snurkt kan makkelijk van zijn vrouw moeten horen kom beste apart en in hotels dikwijls 2 bedden apart wel als men vurig is ( jong ) en men wilt seksen schuif dan de bedden tegen mekaar en als men genoten hebt wel zet dan de bedden terug op zijn plaats , seksen op een smal bed ja te wilt en gevolg uit uw bed vallen .

  2. Oudere man . schreef:

    Oudere koppels die slapen nogal dikwijls ( iedereen in zijn bed ) het libido weg gewoonlijk een smal bed maar ik draaide teveel in het mijne en op de grond een twijfelaar ( een bed tussen de 2 niet smal en ook niet breed best ) met een ontsteking in de rug bij mijn vrouw die erg was schrikt ze ervan dat mijn elleboog die wonde zou treffen en dan een helse pijn .

  3. Ibiza . schreef:

    Gingen eens op vakantie op eiland Ibiza , toen hadden wij mooie omgeving magnifiek , wij stuurden zoontje naar het strand en neukten elke dag twee maal , zoon kwam terug en zegde tegen moeder wat denkt ge dat ik nu gedaan heb ? wel het kutje van een mooi meisje gevingerd en ze trok mij af ik spoot toen een wit papje op haar hand .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.