Meisje verleid achter de webcam

Computer aan en webcammen maar

Door:
-
Op:
-

Je kunt samen gaan webcammen met andere mensen, maar het is veel spannender om ieder een eigen laptop of computer te pakken met webcam. Een van de twee kan dan boven gaan zitten en de ander beneden. Je kunt dan berichten naar elkaar typen en dan zelf kiezen welk deel van het lichaam de andere via de webcam mag zien. Zorg er voor dat het erg spannend gaat worden. Je kunt het samen namelijk zo spannend maken als je zelf wilt. Zoek een leuk plekje op in huis en ga zorgen dat de ander niet weet waar je bent.

Zoektocht

Ga elkaar zoeken als je het niet meer kunt houden, ga dan lekker op een spannende manier te werk. Laat de ander niet schrikken maar ga de ander op een leuke manier verleiden. Doe je kleding uit en ga dan lekker bij de ander zitten. Kijk maar eens hoelang de ander de pc nog aan heeft staan, wie weet heeft de ander al wat kleding uit, dan gaat het allemaal nog sneller, ga samen lekker naar het grote bed en ga daar lekker samen liggen. Je kunt dan zelf gaan kijken wat je gaat doen, meteen genieten van een lekker voorspel, meteen de seks of samen eens gaan ervaren hoe het is om elkaar bij de webcam te zien. Dit kun je samen even bespreken hoe het is geweest en dan samen lekker neervallen en van elkaar gaan genieten. Heb jij al zin in je liefje? Doe dan snel je kleding uit en ga samen op het bed liggen, dat gaat vast en zeker heerlijke seks worden!

Een lekkere fles wijn, een film en…

Daar is het dan, de gezellige avond waar je lange tijd naar uit hebt gekeken, eindelijk ben je alleen thuis en heb je het huis voor jullie twee! Heerlijk, de gezellige avond kun je al snel beginnen, zet wat leuke kaarsjes klaar, leg wat rozenblaadjes in het huis en doe de lampen uit, de kaarsjes geven voldoende licht. Een lekkere fles wijn er bij en het kan beginnen. Neem daarom even de tijd om alles goed voor te bereiden en ga op tijd naar de winkel wat kaarsjes halen, een goede film en een lekkere fles wijn. Het is ook fijn als je samen iets te knabbelen er bij neemt, voor het begin van de film, want het begin kun je nog wel volgen maar daarna? Zoek daarom een lekker spannende film uit, maar een romantische film kan er juist ook voor gaan zorgen dat je lekker de tijd kunt nemen samen om tegen elkaar aan te gaan liggen. Het brengt je lekker in de stemming. Neem daarom de tijd om te beslissen welke film je samen wilt gaan bekijken.

Avondje plannen

Je moet van de avond gaan genieten en dat kan pas wanneer je niet alles vooraf gaat plannen. Kijk niet naar de klok maar zorg dat je volop de tijd  hebt. Ga daarom samen lekker wat eten en drinken en ga dan samen lekker op de bank een filmpje kijken, ga lekker dicht bij elkaar zitten en na verloop van tijd elkaars hand vast houden en wie weet komt hier ook wel heerlijke seks van! Het is zeker het proberen waard, neem daarom de tijd om elkaar ook op dit gebied eens goed te leren kennen en geniet van de avond dat je samen kunt zijn, geniet van de heerlijke seks.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.