Schaamhaar

Figuurtjes scheren in je schaamhaar

Door:
-
Op:
-

Schaamhaar

Je kunt er namelijk erg opwindende dingen mee doen,  neem maar eens de tijd om dit artikel te lezen dan weet jij straks wat je met jouw schaamhaar kunt doen zodat de seks en het voorspel extra opwindend kunnen worden!

Streepjes

Met schaamhaar worden voornamelijk streepjes gemaakt. De vrouwen kunnen hier op verschillende manieren mee om gaan, ze zouden een streepje in het midden kunnen doen en de rest weg kunnen scheren. Maar je zou ook een streep pijl kunnen maken. Dat is de manier om aan de jongen duidelijk te maken waar dat hij precies moet zijn. Maak er een spelletje van, ga er voor liggen en leg je benen uit elkaar. De jongen kan dan precies zien waar jij zin in hebt, laat de pijl dan naar de binnenkant van je vagina wijzen en het bericht is helemaal duidelijk!

Figuurtjes

Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld hartjes te maken met je schaamhaar, je kunt dan de rest weghalen, maar je moet er wel op letten dat je een goed mesje hiervoor gebruikt, maar het moet ook weer niet te scherp zijn omdat je dan de huid teveel raakt en dat kan pijn gaan doen. Kijk daarom eens hoeveel schaamhaar jij hebt en welke figuren jij er mee kunt maken. Je zou ook eens bij elkaar een leuk figuurtje kunnen maken, misschien heb je samen wel een figuurtje wat jullie bij elkaar heeft gebracht of wat echt bij jullie hoort. Maak dit dan samen, zodat je altijd bij elkaar hoort, ook op seksueel gebied!

1 Reactie

  1. Barbier . schreef:

    Ik heb een kapsalon maar de zaken lopen werkelijk slecht het is niet meer zoals vroeger toen mijn vader barbier speelde en elke week mannen over de vloer kreeg om zich te laten scheren en mijn moeder wel die tapte bier voor die mannen , veel oudere venten die zopen graag sterken drank jenever en dies meer ze verdienden er hun broodje mee , een kameraad en ik moesten iets vinden of wij gingen de fles op failliet en dan doppen ( magere kost ) nu doen er veel aan naturisme en wij gingen samen met onze vrouwen in zo een club regelmatig dan hebben wij ons werk , de vrouwen oud en jong laten nu veel hun kutje scheren wij vroegen de reden vrouwen ? zullen het u maar zeggen het is properder urine zit niet meer in ons schaamhaar onze mannen die likken ( beffen ) liever ons kutje dan en wij hebben ze soms graag met een stoppelbaardje onze schaamlippen die voelen dan hetzelfde als een kat die met haar tong op uw hand likt , ja het kittelt en geeft ons een zalig gevoel .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.