seks in de speeltuin

Seksverhaal – Seks in de speeltuin

Door:
-
Op:
-

Seks in de speeltuin, ik heb er altijd al over gefantaseerd. Ik kom hier al sinds ik twee jaar ben en ken alle hoekjes en geheime plekjes. Als klein kindje speelden we hier verstoppertje en nu denk ik er over na om mijn vriend mee te nemen, zodat we samen kunnen genieten van een mooi en spannend moment hier in de speeltuin. In het speelhuisje, daarboven bij de glijbaan lijkt mee heerlijk. Daar kan een kussen worden neergelegd en we kunnen er een deken mee naartoe nemen zodat het wat zachter ligt. We kunnen betrapt worden terwijl we daar samen bezig zijn, maar dat geeft wel een extra spannend effect aan onze seks, die in de speeltuin plaats gaat vinden.

Het is zover!

Het is dan eindelijk zover, seks in de speeltuin, het gaat vandaag gebeuren. Het begon een beetje te schemeren en ik heb een deken en kussens in een rugzak ingepakt. Ik haal mijn vriend op en samen fietsen we naar het parkje toe waar de speeltuin zich bevindt. We wachten tot de laatste mensen uit het park gaan en we zetten onze fietsen bij een café neer dicht bij het park. Dan wandelen we door het park naar de speeltuin. We gaan naar het huisje, we doen de deurtjes dicht en we kunnen ons niet meer inhouden, de kleren vliegen in het rond. Standje 69, we liggen lekker op  het deken en we hebben veel zin! We komen al snel klaar en hijgen nog even uit, even horen we iemand fietsen en daarna iemand die wandelt met een hond, we houden ons muisstil…

Nog een keer seks in de speeltuin

Het was spannend en erg lekker. De seks zou ik nog wel een keer willen, dus binnenkort neem ik hem nog een keer mee naar de speeltuin en dan gaan we samen genieten van uitgebreide seks in de speeltuin.

1 Reactie

  1. Leerling van 16 jaar . schreef:

    Wat kan er gebeuren in speeltuin ? een dik of ros meisje uitlachen niks meer maar ik ging naar Atheneum de lerares 40 jaar oud weduwe haar man verongelukte , ik kreeg een straf en moest in de klas blijven zij ook natuurlijk ze ging op rand van lessenaar zitten opende haar bloes kom lik eens lekker een slipje was er niet " kom stouterik lik nu eens aan mijn kutje "

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.