seks met condoom

Plezier tijdens seks met condoom

Door:
-
Op:
-

Als het over seks met condoom gaat, dan gaat het erom dat je ervoor zorgt dat je geen soa oploopt of ongewenst zwanger wordt. Dit heb je grotendeels zelf in de hand. Dames kunnen de pil slikken, een spiraaltje of de prikpil nemen om te voorkomen dat ze zwanger raken. Voor mannen is er geen pilletje om conceptie te voorkomen. Zij zijn hiervoor afhankelijk van het al dan niet consequente pilgebruik van vrouwen.

Nadelen van anti-conceptiemiddelen

Echter beschermen deze anti-conceptiemiddelen alleen tegen zwangerschap en niet tegen seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s). Tenzij je een vaste partner hebt en jullie je allebei hebben laten testen of soa’s is het dragen van een condoom de enige manier om jezelf tegen soa’s te beschermen. Daarnaast zijn er steeds meer vrouwen die het vervelend vinden dat ze dagelijks hormonen binnenkrijgen of de pil met regelmaat vergeten. Ook daarom is een condoom een verstandige keuze.

Helaas denken veel stelletjes dat seks met condoom minder lekker is. Je zou minder voelen, het brengt je uit de stemming en het zou minder intiem zijn… Echter valt dit met de juiste aanpak heel erg mee!

Genieten van seks met condoom

Tijdens het vrijen moet je niet aan het condoom denken, het gaat erom dat jullie van elkaar genieten, concentreer je daarop. Als je dat doet is de kans groot dat je al snel vergeten bent dat je een condoom draagt! Je kunt er ook een spelletje van maken en elkaar uitdagen, zo wordt de ander nog wilder en wordt het condoom zeker weten snel vergeten!

Meer fun met condooms

Je kunt van het ‘noodzakelijk kwaad’ dat een condoom heet juist iets leuks maken! Er zijn namelijk ook condooms te krijgen die voor extra stimulatie zorgen met behulp van ribbels of noppen. Of fun condooms met opvallende kleuren of smaken. Je vindt zelfs glow in the dark condooms of Allecondooms.nl. Dat is nog eens een leuke verrassing als je je partner op wacht in een donkere slaapkamer!

Een extra dun condoom

Wil je liever gewoon zo min mogelijk merken van een condoom? Dan kun je kiezen voor ultra dunne condooms. Deze zijn gemiddeld 20% dunner dan normale condooms, waardoor je aanzienlijk meer gevoel houdt. Ook ultra dunne condooms vind je op Allecondooms.nl.

Hoe zorg jij ervoor dat je geen soa’s oploopt of ongewenst zwanger raakt? Laat het weten in een reactie!

1 Reactie

  1. Opruimers . schreef:

    Vrijen met condoom schenkt mij geen genot welk gevoel als men u pijpt ( afzuigt ) met rubber over uw piemel , mijn meid moet me pijpen zonder condoom ( op rock wercher ) ruimen ik en mijn kameraden gratis alle vuiligheid op ach mens de condooms ( zaadzakjes ) die wij er oprapen zijn niet te tellen , de jonge meisjes zijn echte hoertjes geworden hoeveel neukers hebben die al in hun kutje gekegen .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.