seks met je beste vriend of vriendin

Seks met je beste vriend komt het vaak voor?

Door:
-
Op:
-

Veel mensen durven niet meteen een langere relatie aan te gaan, ze willen wel een vriend of vriendin, maar niet het eeuwige gebonden zijn aan iemand. Dat betekent dan ook dat veel mensen geen vaste seks partner hebben. Dit is dan ook de reden dat seks met je beste vriend of vriendin vaak voor komt. Dit is niet alleen bij jongeren het geval, ook volwassenen die even in een dipje zitten of die een sleur hebben in de relatie kunnen seks hebben met hun beste vriend of vriendin.

Steun zoeken bij elkaar

Uit onderzoek blijkt dat mensen steun zoeken bij elkaar en dat dit vaak kan leiden tot seks met je beste vriend of vriendin. Dit is geen goed excuus natuurlijk, maar mensen willen elkaar helpen en houden elkaar dan vast, als ze dan voelen dat de een opgewonden is dan gaat het al snel door. Ze blijven even knuffelen tot de ander weer tot rust is gekomen en dan komt het moment. Mensen gaan elkaar aankijken en dan slaat het noodlot toe. Ze kijken elkaar aan en de vonken springen over, hoelang kunnen ze het nog tegen houden? Uit onderzoek blijkt dat de tweede keer dat mensen steun bij elkaar zoeken vaak de intimiteit over is geslagen en ze niet van elkaar af kunnen blijven.

Elkaar helpen

Het kan zijn dat je je even niet goed voelt en dat je steun zoekt bij elkaar en omdat je elkaar dan stevig vast pakt kan dat gevoelens opwekken. Van het een kan het ander komen, maar ook gevoelens die al langere tijd verborgen blijven kunnen nu tot uiting komen, voor sommige is dat een heerlijk moment!

Tagged in:,

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.