Seks na borstkanker

Seks na borstkanker

Door:
-
Op:
-

Veel vrouwen van alle leeftijden hebben seksuele problemen na behandeld te zijn voor borstkanker, vooral vaginale droogheid en gebrek aan comfort.

Een Seks-expert heeft recentelijk haar mening gegeven over seks na borstkanker en vroeg Easytoys om aanbevelingen voor vrouwen om de pijn te overwinnen die bij seks komt kijken na de behandeling.

De producten die we naar deze dame hebben gestuurd en die we persoonlijk aanraden zijn:

Vibe & Sleeve Set

Een serie gladde plastic kegels die in verschillende groottes geleverd worden om de vagina op te rekken. De Vibe & Sleeve Set begint klein en gaat langzaam over op grotere formaten, comfortabel en prettig. Gemaakt van puur silicone dus veilig en makkelijk in het gebruik, zelfs als je huid erg kwetsbaar is.

Pjur Woman Lubricant

Een glijmiddel op waterbasis dat heel licht en glibberig is, waardoor het makkelijk te gebruiken is voor beginners qua glijmiddel. Pjur woman Lube

Giesha Glijmiddel op Waterbasis

Gemaakt in het laboratorium om het natuurlijke glijmiddel van het lichaam na te bootsen. Ideaal voor vrouwen die borstkanker hebben doorstaan omdat het ph-neutraal is en de gevoelige huid van de vagina niet irriteert. De dikkere formule voelt geweldig en kan gebruikt worden voor allerlei soorten seks. Geisha Glijmiddel.

Libimed bevochtigingsgel

Libimed Irriteert niet, bevat geen hormonen en geurt niet. Dit vaginale glijmiddel is ontworpen om dagenlang goed te blijven, geen minuten! De speciale applicator zorgt voor een soepele verspreiding en helpt de vagina herstellen en de pijn te onderdrukken voor wel 4 dagen achter elkaar.

Pjur Aqua Lubricant

Dit is een van de weinige soorten glijmiddel op oliebasis die wel veilig is om in de vagina te gebruiken. Yes gebruikt organische ingrediënten die de vagina vochtig houden en geruststellen. De dikkere formule blijft langer zitten en voorziet je vagina van een comfortabel maar nauwelijks merkbaar laagje dat geweldig voelt voor jou en je partner! Pjur Aqua

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.