seks op het strand

Seksverhaal – Seks op het strand

Door:
-
Op:
-

Als je zin hebt in seks, dan kun je je, wanneer je partner er niet is, natuurlijk ook in je eentje vermaken. Maar toch is samen eigenlijk veel leuker en opwindender, vinden de meeste mensen. Je houdt misschien wel van een beetje afwisseling, daar kun je nu zelf voor zorgen, dus probeer het maar eens uit! Dit spannende verhaal over seks op het strand zorgde ook voor heerlijke momenten alleen. Lees snel verder!

Seks op het strand

Gisteren zijn we naar het strand geweest en het was best wel koud. Ik had een grote deken meegenomen, zodat we daar lekker op zouden kunnen picknicken. Mijn vriend had alleen niet zoveel zin in picknicken, hij had andere plannen. Hij had namelijk een kussen meegenomen, al wist ik niet waarvoor. Daar kwam ik later in de middag achter, het begon wat te schemeren en er was niemand meer te zien. Af en toe hoorden we wat mensen praten, maar dat was in de verte, daar stoorden we ons niet aan. Hij legde het kussen neer op de deken en hij keek me aan. Vervolgens begon hij me te zoenen en het was heel erg opwindend. Ik vond hem heerlijk en ik kreeg steeds meer zin. Ik begon hem uit te kleden en hij werd helemaal wild.

In je eentje kun je je ook vermaken

In de avond was ik alleen, maar ik moest terugdenken aan onze middag en de seks op het strand; het was zó lekker. Ik kreeg meteen wee zin, hij was echt opwindend. Ik dacht na over de middag en ik begon mezelf te vingeren. Het was een heerlijk moment en ik dacht alleen aan hem. Ik vond het heerlijk en ineens belde mijn vriend, ik vertelde hem wat ik deed en hij luisterde mee aan de telefoon. Daardoor kreeg hij ook erg veel zin en even later stond hij voor de deur. Hij was snel bij me op de slaapkamer en we hebben het samen afgemaakt!

3 Reacties

 1. anoniem schreef:

  heej
  ik weer nooit goed in welk gat je moet vingeren ik kaner niet goed bij

 2. Anoniem neuker . schreef:

  Seks op je eentje neen begrijp ik niet op uw eentje is u aftrekken denk ik ( mannen ) een meisjes die alleen door het leven gaan wel die vingeren hun kutje , een vrouw wilde bom of bam moeder zijn ANTWERPEN wel ik heb zo een vrouw mogen neuken en gedaan ik vroeg geen geld het genot met haar prima ik eiste wel een jongen mijn voornaam beloofd ? ja zegde ze .

 3. Reporter schreef:

  Veel jaren geleden zegde er een dame ik wil een nakomeling , man moet ik niet hebben wie was de biologische vader dan ??? en onlangs in de krant al 35 jaar boezemvriend van die vrouw is plots overleden !

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.