seks tijdens menstruatie

Seks tijdens menstruatie

Door:
-
Op:
-

Als je zin hebt, wil je kunnen vrijen. Je wilt je partner verleiden en intiem zijn. Maar één keer in de maand zit de menstruatie je in de weg. Veel vrouwen stoppen in deze periode een paar dagen met seks. Toch hoeft de menstruatieperiode je niet tegen te houden. Want ook als je aan het menstrueren bent, kun je gewoon genieten. Misschien zelfs wel meer dan anders. Vrouwen zijn tijdens deze periode namelijk nog gevoeliger dan normaal, waardoor seks tijdens menstruatie nog intenser is dan anders. Zonde dus om niet eens de voordelen van deze periode te ontdekken.

Behoefte aan intimiteit

Een vrouw is altijd sexy en verleidelijk. Maar tijdens je menstruatieperiode, ben je helemaal vrouwelijk. Je bent in deze tijd misschien wel op je mooist. En het is helemaal niet vreemd om in deze dagen de intimiteit met je partner op te zoeken. Want ook op deze momenten wil je vrijen en de liefde voor je partner voelen. Sommige vrouwen hebben zelfs meer behoefte aan seks wanneer ze ongesteld zijn. En dat heeft de nodige voordelen. Het kan namelijk zelfs zo zijn dat je tijdens deze periode makkelijker klaarkomt dan normaal. Dat is het toch wel waard om te gaan ontdekken? Zo haal je iets positiefs uit je menstruatieperiode.

Seks tijdens menstruatie met een beetje hulp

Veel vrouwen zien op tegen seks tijdens de menstruatie. Het kan lastig zijn, zeker wanneer je net in de zware dagen zit. Je wilt natuurlijk niet dat de spanning wordt verbroken doordat je menstrueert. Daarom heeft Easytoys speciale tampons in het assortiment, die je kunt dragen tijdens de seks. Zo hoef je je vrijpartij niet te beperken tot een verleidelijk voorspel. De tampons vormen zich helemaal naar je lichaam, waardoor ze zeer comfortabel dragen. Je partner zal niet eens in de gaten hebben dat je een tampon draagt. Zo kun je ook volop genieten van seks tijdens menstruatie.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.