Liefde bedrijven

Liefde bedrijven doe je thuis in bed

Door:
-
Op:
-

De liefde bedrijven doe je thuis in bed en niet op een bouwsteiger. De twee tortelduifjes waren zo ongeduldig dat ze op een bouwsteiger naast een kerk in hartje Den Haag gewoon de liefde gingen bedrijven. Een voorbijganger had de twee jongeren zien klimmen en belde de politie die op hun beurt de brandweer en het arrestatieteam inschakelde. Reden was dat iedereen dacht dat de twee een poging tot zelfmoord gingen plegen.

Voordat het stelletje in de gaten kreeg waren er al tientallen mensen naar boven aan het staren. Uiteindelijk haalde het arrestatieteam het tweetal van de tientallen meters hoge steiger. Eenmaal op de begane grond kregen de twee een flinke bekeuring voor het betreden van verboden grond, dit meldde de krant Ad.nl. De rechter zal er nadien ook nog aan te pas komen om de juiste boete te bepalen.

1 Reactie

  1. Ploegen werker . schreef:

    Moesten die 2 stervelingen op een stelling kruipen om te seksen , wel ze mochten aanbellen ik deed veel ploegenwerk zodus veel de deur uit , na het hels genot in mijn bed en betalen neen niks , alleen mijn appartement kuisen en alles opruimen en natuurlijk verse lakens , ze mogen het elke week doen reden ? wel een dure poetsvrouw niet nodig .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.