Iedere dag seks

Seks het liefst iedere dag

Door:
-
Op:
-

Iedere dag seks

Seks is iets wat iedere dag kan, zelfs een paar keer per dag. Het is goed voor onze conditie en we kunnen er lekker van genieten. Het is belangrijk dat we de tijd nemen voor elkaar en dat we heerlijke seks kunnen hebben, maar hebben we dat altijd zelf in de hand?

Wat is heerlijke seks?

Heerlijke seks, dat is iets waar je beide van kunt genieten, seks waarbij je klaar kunt komen en lekker aan elkaar kunt denken, een goed voorspel, lekker knuffelen, het hoort allebei bij heerlijke seks. Maar iedereen heeft zijn eigen definitie van heerlijke seks, want seks kan voor iedereen anders fijn zijn.

Voorbereiding van heerlijke seks

Als je heerlijke seks wilt hebben dan kun je dat ook voor gaan bereiden. Je kunt namelijk kaarsjes aandoen, de lampen uit doen, de gordijnen dicht doen en zorgen voor een heerlijke sfeer door bijvoorbeeld lekkere muziek aan te zetten. Maar welke muziek is nu geschikt voor de seks? Je kunt iets kiezen waar je beide opgewonden van raakt, kies lekker rustige muziek zodat je lekker mee kunt doen op de maat van de muziek…

1 Reactie

  1. Dokwerker . schreef:

    Seks elke dag , absoluut als men jong is maar sommige mannen of VROUWEN willen wel 2 ├á 3 geneukt worden , ja dat zullen dan wel meestal vrouwen zijn die niet al teveel doen elke dag poetsen en eten klaarmaken natuurlijk maar ga maar eens werken ( ploegenwerk ) soms om 5 uur AM uit uw bed en dan fameus hard labeur , een groot geluk dat men in havens en bouwwerken de slavenarbeid niet meer kent van vroeger kranen – heftrucks – en nog meer degelijk materiaal is nu iets anders als in de tijd van mijn grootvader die ook dokwerker was een mens die soms 3 uren moeten sporen en dan 8 uur beginnen werken die zal wel zeggen " vrouwtje 1 maal zal wel genoeg zijn denk ik "

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.