Seks in bad

Seks in bad

Door:
-
Op:
-

Seks in bad

Zorg dat het bad niet helemaal vol is, zorg dat de vrouw goed vochtig is en dat de zin groot is. Als dit allemaal zo is kan er niets meer mis gaan. Het gaat er om dat je samen gaat genieten, een moment om lekker tot elkaar te komen. Ga samen eens genieten en probeer de heerlijke seks in bad eens uit. Zeker weten dat jullie hier ook flink van kunnen genieten.

Samen badderen

Je kunt samen in bad gaan lezen, je kunt op die manier de spanning opbouwen. Ga samen spannend aan elkaar voorlezen of maak samen een verhaal, je kunt het dan eerst over een algemeen onderwerp hebben en dan ineens de link leggen naar seks. Je komt op deze manier in de stemming en je hebt samen iets waar je naar toe gaat werken.

Waar heb je samen zin in?

Benoem de dingen en verleid elkaar alvast een  beetje. Ga de ander een beetje  kriebelen, maak je vinger nat en wrijf over elkaar heen en houdt elkaar goed vast. Dit is de manier om alvast wat lekkere spanning te krijgen in bad, je kunt ook een voorspel beginnen, ga op de rand van het bad zitten en laat de ander jou verwennen, maar let op. Op tijd omdraaien wat je moet allebei heerlijk opgewonden zijn, wissel elkaar en als je het niet meer kunt houden, glijdt dan samen het bad in en laat alles er uit komen!

2 Reacties

  1. Karel . schreef:

    Ja seks in bad dat deden wij genoeg als we pas getrouwd waren spelen kittelen en zoveel meer maar als het water te koud was kraan open en warm water en maar verder genieten , het systeem wekte met een storkpomp ja zo noemen ze die , ik weet niet hoe dikwijls die pomp rommelde schoonvader werdt wakker en kwam eens luisteren , hij ging terug slapen hij was al 35 jaar ouder maar wist wat we deden schoonmoeder die was beter in een klooster denk ik , maar opletten veel spelen in zo een badkamer reden wel geen ontluchting een mooie jongen en zijn lief poesje die deden hetzelfde als wij maar opletten de geyser sloeg meermaals aan volle vuur de zuurstof verdween en zij zijn werkelijk samen de zachte dood gestorven , ja dat betekend stilaan inslapen en niet meer wakker worden enkel uren later dan waren ze nog niet op de slaapkamer en in hun bed , ja de broer van het meisje die tikte op de deur maar geen geluid , ze openden de deur van de badkamer en ja ze waren beiden dood versuft en verdronken er was namelijk veel water in het bad .

  2. Volksmensen niet rijk . schreef:

    Wij hebben thuis geen groot bad ( daar kan men langer in spelen ) neen niet te rijk een stortbad me aftrekken en ik haar kutje vingeren en gaat vanzelf wij arm koppel kunnen niks anders als in bed neuken .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.