genieten in de badkamer

Seks in de badkamer

Door:
-
Op:
-

Samen genieten kan van seks in de badkamer. Eens is de eerste keer, maar het is dan spannender dan anders. Ook al is de badkamer misschien een vertrouwde plaats voor je, de eerste keer seks in de badkamer is spannend. Er zijn verschillende standjes die je hier toe kunt passen en waar je echt van kunt genieten. Je kunt ook samen in bad gaan en elkaar daar laten genieten, een uitgebreid voorspel kan uitstekend in bad, maar ook in de douche. Als je een badmat hebt dan kun je deze ook op de grond leggen en daar samen op gaan liggen, ook dan kun je elkaar alvast goed verwennen!

Seks in bad

Als je wil genieten van seks in bad dan is dat ook een goede keuze. Je kunt dan kijken wie het beste onderop kan liggen, of een van de twee gaat tegen de muur aanstaan. Je hebt misschien een steun in bad en deze kun je dan vasthouden. Je zou eventueel de douche aan kunnen zetten voor de spanning. Het zorgt voor veel opwinding en hierdoor geniet je beide volop van de seks.

De badkamer als intieme ruimte

De badkamer kan zeker een intieme ruimte in huis zijn, je ziet elkaar hier bloot en je krijgt zin in elkaar. Een goede reden om daar wat leuke dingen mee te doen, je kunt van elkaar genieten en reken er maar op dat je heet wordt. Zet tussendoor de sproeier aan en haal het water van elkaars lippen af, nog meer spanning in de badkamer.

1 Reactie

  1. Badgasten . schreef:

    Seks in de badkamer dat deden mijn lief vrouwtje en ik 2 maal per week wij gingen samen in bad men spaart water maar het sekswerk volledig beleven ging niet de badkamer was te klein en haar neuken of 69 dat ging niet benen open en haar kutje kussen en likken dat ging dan zette ik haar met haar poepje op de plank van het wc en liet me lekker pijpen ( afzuigen ) het echte seks leven volgde altijd in bed .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.