Seks in de lift

Seks in de lift

Door:
-
Op:
-

Al langere tijd draaien we om elkaar heen als we naar zijn ouders gaan, we krijgen iedere keer weer zin in seks als we in de lift staan, zouden we die knop indrukken zodat het lijkt of er storing is? Dan kunnen we even een paar minuten ongestoord onze gang gaan en daar kijken we al langere tijd naar uit. Ik weet zeker dat het heerlijk is en ja hoor, binnen niet al te lange tijd gebeurde het.

De seks in de lift

Het was een heel bijzonder ervaring, mijn vriend keek me aan en trok mijn bovenkleding uit, ik begon met zijn broek en ineens zagen we dat de lift moest stoppen, vlug drukte we de hendel in en de lift bleef hangen. Wat erg, NOT! We zijn lekker onze gang gegaan en hebben heerlijk van elkaar genoten, daarna hebben we de hendel weer omhoog gedaan maar toen deed de lift het nog steeds niet. Toen hebben we het nummer maar gebeld van nood.

Er achter gekomen

Gelukkig is niemand er achter gekomen dat wij het met opzet hebben gedaan, maar de seks in de lift was meer dan de moeite waard. Niet zoveel ruimte, lekker knus bij elkaar, genieten samen en elkaar erg goed aanvoelend. Dit was een heerlijke ervaring en dat gaat er nog wel vaker van komen. We  genieten er samen keer op keer van als we daar op bezoek gaan en zoenen dan alvast in de lift, verder zijn we na die ene keer nog niet gegaan, maar ik weet zeker dat dit nog zal komen, zeer binnenkort.

Tagged in:, ,

2 Reacties

  1. Toerist . schreef:

    Genieten van zwoele avonden maakten wij al mee busreis naar Spanje zat gezopen wel de wijven jong en oud snel spiernaakt een duik in het zwemdok en dan kom duiken mannen en vingeren ik zet mijn benen open lik maar een kutje .

  2. Vakantiegast . schreef:

    Seks in de lift ja dat gebeurde eens met een meid die in hetzelfde hotel was als ik een gebouw met meerdere verdiepingen de lift viel uiten en we zaten bija 4 uren vast veel hadden wij niet om ons lijf de vrouw 10 jaar ouder als ik begon mij af te trekken en zegde " al eens geneukt " , neen wel dan zal ik u nu eens ontgroenen en ze gaf ook Nr van haar kamer ja het deed werkelijk deugd .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.