Seks op de eerste date

Seks op eerste date funest voor relatie

Door:
-
Op:
-

Seks op de eerste date

Seks op de eerste date blijkt geen succesformule voor een vaste relatie te zijn. Dat bleek gisteren uit de Nationale Singlemonitor van onderzoeksbureau Ruigrok Netpanel en relatiebemiddelingsbureau Just2Match.

Van de ondervraagden met een relatie heeft slechts één op de tien meteen seks gehad met de huidige partner. Toch komt snelle seks steeds vaker voor, zo bleek uit het onderzoek. Zeker de helft van de mannelijke singles staat open voor seks bij een eerste ontmoeting. Bij de vrouwen is dit een op de vijf. Ook wordt er makkelijker gepraat over seksuele wensen en voorkeuren.

De eerste voorwaarde voor seks op de eerste date is bij de meeste singles een geslaagde date. Als de ander hiervoor open staat, wil 22 procent van de mannen meteen seks. Ongeacht het slagen van de eerste date duikt slechts 3 procent van de vrouwen daadwerkelijk op de eerste date het bed in.

1 Reactie

  1. Gelukkige man . schreef:

    Op het werk leerde ik een meisje kennen ja zo oud als ik ( maar ik was nog zo groen als gras ) voorspel kende ik niet ( aftrekken wel ) ik wilde direct mijn piemel erin maar volgende zondag zag ik ze niet ik denk dat het haar eerste maal niet was dan later leerde ik mijn lief meisje kennen ( mijn lieve vrouw 44 jaar samen ) weeral hetzelfde liedje maar zij zegde mij " eerst goed vingeren " mijn clitoris bewerken dat schenkt een vrouw een enorm hels gevoel en dan kunnen wij beginnen , maar ik wilde ze laten pijpen ( ze schrok ) een vriendin die sekste met een oudere man vertelde het , opletten ge zult er niet zwanger van worden , een zondag later dan pijpte ze mij direct en sperma ging in mondje ( lekker aan haar tepeltjes zuigen en mij laten pijpen zalig voor mij in het seksleven .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.