cadeau voor verjaardag

Welke speeltjes voor deze verjaardag?

Door:
-
Op:
-

Verjaardag

Wellicht is het dan leuk om dit jaar eens een seksspeeltje te geven voor een verjaardag, maar wat ga je dan geven? Ga eens goed bekijken wat jij wilt doen in het bed want eigenlijk koop je dan iets waar je samen van kunt gaan genieten. Er zijn speeltjes genoeg waar jij volop van kunt gaan genieten en samen natuurlijk ook!

Speeltje voor jezelf

Je kunt ook een speeltjes voor jou aan je geliefde geven met de verjaardag, dan geef je hem of haar de hint dat je lekker wil gaan spelen samen. Misschien mag de ander wel wat bij jou doen aan de hand van een speeltje. Het zou altijd leuk zijn om het eens om te draaien, de rollen in bed. Ben jij altijd de baas in bed? Geef je dan nu eens helemaal over en laat de ander zijn kunsten eens vertonen. Geef een leuk speeltje en dan kun je gaan zien wat de ander allemaal te doen heeft bij jou. Neem de tijd om hier even flink van te gaan genieten!

Ben zelf het speeltje

Je kunt ook jezelf inpakken en cadeau geven. Je geliefde zal er van staan te kijken dat hij een groot cadeau krijgt en dan kom jij ineens tevoorschijn. Misschien wel in leuke lingerie, laat hem je uitkleden en dat is dan zijn verrassing. Zeker weten dat hij nog nooit zo’n leuk cadeau heeft gehad.

Neem daarom eens even lekker de tijd om een leuk cadeau te kiezen, dan kun je samen heerlijk gaan genieten en weet jij in ieder geval dat je origineel bent! Het is leuk als je samen kunt genieten van de verjaardag, plan daarom de avond vrij en neem de tijd voor elkaar, dan is zeker met zo’n leuk speeltje als jij wel nodig!

Vaak geeft men elkaar een Vibrator als cadeau.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.