seksspeeltjes mee op reis

Seksspeeltjes mee op reis

Door:
-
Op:
-

Niets is zo gênant als uit de rij gepikt worden en je koffer open moeten maken op het vliegveld. Want opeens ligt daar je roze vibrator die je zo’n fijne vakantie had moeten bezorgen. Gelukkig zijn er goede manieren om je spannende speeltjes veilig mee te smokkelen! Wij hebben 5 tips voor je om je seksspeeltjes mee op reis te nemen, zonder gênante momenten bij de douane.

1. Denk na over wat je meeneemt

Gooi niet zomaar al je speeltjes gedachteloos in de koffer. Want je zult altijd zien dat juist op die momenten dat je het niet kunt gebruiken, die vibrator spontaan begint te trillen. Ga altijd uit van wat er eventueel met je speeltje kan gebeuren. Haal daarom voor de zekerheid de batterijen uit je apparaat. Of zorg ervoor dat de beveiliging van je seksspeeltje is ingeschakeld.

2. Houd je aan de regels

Glijmiddel of massageolie is een handig hulpmiddel voor een spannende avond, maar de regels omtrent vloeistoffen zijn behoorlijk streng geworden. Houd je hier ook aan, anders loop je het risico dat je je flesje in moet leveren. Daar gaat je gezellige avond!

3. Check de regels van het land

Lang leve de seksuele vrijheid. Maar zo vrij als we in Nederland met seks omgaan, is dat niet overal het geval. In sommige landen zijn seksspeeltjes verboden. Denk bijvoorbeeld aan landen als India en Saudi-Arabië. Het is zelfs niet toegestaan in alle staten van Amerika. Let er dus goed op waar je heen gaat en wat je wel of niet mee mag nemen. Dit voorkomt een hoop problemen. Je wilt dan wel seksspeeltjes mee op reis, maar geen infecties mee naar huis!

4. Denk na over hygiëne

Tijdens de reis kan er van alles gebeuren. Je weet nooit waar je spannende speeltje mee in aanraking komt. Bewaar je erotische producten daarom altijd in een afgesloten zak wanneer je op pad gaat. Mocht er dan toch iemand je koffer controleren, dan blijven je spullen in ieder geval goed beschermd.

5. Wees eerlijk

En als je dan toch met het schaamrood op je kaken oog in oog staat met de bewaking, realiseer je dan dat het iedereen kan overkomen. Natuurlijk had je je seksspeeltjes liever privé gehouden, maar wees gewoon eerlijk en maak er geen groot punt van. Zet je blik op oneindig en biecht op dat je graag een leuke vakantie wilt. Misschien ben je daarna het gesprek van de dag, maar je kunt in ieder geval lekker je reis vervolgen.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.