Seksspeeltjes

Seksspeeltjes voor jezelf

Door:
-
Op:
-

Seksspeeltjes voor jezelf online bestellen

Je kunt seksspeeltjes voor jezelf online bestellen , het aanbod is daar vee groter dan in een winkel. Je kunt ook rustig rondkijken en de mogelijkheden bekijken. Vaak vind je hier duidelijke afbeeldingen en de specificaties geven aan wat je kunt doen met de seksspeeltjes. Durf je het aan om nieuwe seksspeeltjes voor jezelf te gaan proberen? Begin eens rustig aan en als jij de smaak eenmaal te pakken hebt kun je het wat ruiger aan gaan pakken!

Vibrator proberen?

Je kunt een vibrator gaan proberen als je hier nog geen ervaring mee op hebt gedaan. Ga dan zelf eens na hoe je dat aan zou willen pakken. Ga je naar de winkel toe om een vibrator te kopen of koop je er liever een online en zorg je dat je deze meteen aan kunt pakken van de postbode? Niemand weet dan dat jij een vibrator hebt gekocht en nu kun je in alle rust deze vibrator gaan proberen. Het is belangrijk dat je een vibrator gaat kopen die goed in de hand ligt, je zou er daarom ook twee kunnen bestellen en het verschil dan eens kunnen ervaren.

2 Reacties

  1. Aftrekker . schreef:

    Ja seksspelen met jezelf is makkelijker voor vrouwen of nonnetjes die moeten geen man hebben vibrator , maar wij als man kunnen ons aftrekken ( niks meer denk ik )

  2. david schreef:

    manforpumppenisavacuum,

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.