Seksuele spanning

Seksuele spanning: de motor van je relatie

Door:
-
Op:
-

Bij het zappen op televisie, wanneer ik een blad open sla en ook in het nachtleven zijn ze niet te missen bij hippe clubs: perfecte dames met de juiste make-up en sexy jurkjes. Die dames op tv en in de bladen worden door mijn man als ‘goed uitziend’ en ‘zeker wel sexy’. In het begin van ‘ons’ kwam ik standaard goed voor de dag en wilde ik sexy zijn om de seksuele spanning op peil te houden. Inmiddels weet ik dat er veel leukere dingen zijn om de spanning hoog te houden.

Korte termijn: sexy en aantrekkelijk

Op een willekeurige doordeweekse avond, wanneer ik in comfi kleding op de bank kruip en op MTV reallife soaps enkel perfecte dames zie, vraag ikSeksuele spanning: zo verleid je hem mij wel eens af of ik niet beter mijn best moet doen. Als ik mijn mannelijke vrienden vraag naar wat zij vinden van die dames waar ik het over heb, zeggen ze steevast hetzelfde als mijn man. Ik denk ook dat veel vrouwen daarom, net als ik in het begin, hun best doen altijd goed er uit te zien. Maar sexy en mooi zijn is lang niet genoeg voor een relatie op de lange termijn.

Door de jaren heen: seksuele spanning

Het is opwindend en sexy op dat moment, maar het is geen goede manier om je man tevreden te houden door de jaren heen. De beste manier om je partner tot je aangetrokken te laten voelen, is door het opbouwen van seksuele spanning. Het opbouwen van seksuele spanning is letterlijk honderd keer effectiever dan alleen sexy zijn. Voordat ik verder doorga over het opbouwen van seksuele spanning, moet je één ding in gedachten houden: er goed uitzien en mooi zijn is iets heet anders dan het opbouwen van seksuele spanning. Máár… het één sluit het ander zeker niet uit.

Zet seksuele spanning efficiënt in

Hoe bouw jij aan je seksuele relatie? Ik ben altijd erg nieuwsgierig naar hoe andere stellen de spanning hoog houden. Het gebruik van seksuele spanning met je man is net als koken met heerlijke, sterke kruiden: maak er zo nu en dan gebruik van om de smaak interessant te houden. Gebruik je het vaak en te veel, dan gaat het vervelen. En snel ook. Hoe ik het doe? Dat zal ik met jullie delen.

Hier zijn 3 manieren om samen met je lief seksuele spanning op te bouwen:

  1. Wees ondeugend en verleid

Verleid je lief met woorden en maak grappen met een sexy ondertoon. Als hij iets uithaalt wat jou niet zint, ga er dan niet altijd serieus op in, maar probeer bijvoorbeeld eens een zin als: ‘Ik geef je blijkbaar niet genoeg billenkoek, vanavond maar over de knie?’ Vergeet je mooiste glimlach niet en geef er nog een knipoog achteraan. Je merkt direct dat je zijn interesse hebt. Over die billenkoek gesproken, een tik op zijn mooie billen is nooit weg natuurlijk. Blijf elkaar altijd aanraken, zodat je lichamelijk met elkaar in contact blijft. Forceer het niet, maar een spannende tik, een aai door zijn haren of zijn schouders kneden op een doodgewone dag voelt gewoon erg fijn. Over dirty talk kan ik trouwens ontzettend uitweiden, maar dat is iets voor een andere keer. Alles wat ik er nu over kan zeggen, is dat het ontzettend spannend kan zijn en dat op meerdere manieren. Doe het thuis, op een feestje, stop een briefje in zijn jas of stuur hem een appje of e-mail als hij aan het werk is. Wedden dat hij aan het einde van de dag ontzettend veel zin heeft om naar huis te gaan.

  1. Seksuele spanning: verleidTwee stappen vooruit en een stap terug

Misschien ken je deze manier al: je benadert je lief en windt hem op, daarna neem je een stap terug. Je man komt achter je aan en wil meer weten over wat je net deed of zei, maar je geeft niet meer toe. Kortom, twee stappen vooruit en één terug. Het klinkt tot nog toe vaag, dus ik zal een paar voorbeelden geven. Stel je voor: het feest is begonnen en jullie hebben het beiden naar je zin. Zoek je partner op en fluister in zijn oor dat je niet kan wachten tot jullie thuis zijn, zodat je voor hem je kleren uit stript om samen in bed te duiken. Geef hem snel een kus en loop weg. Als hij achter je aan komt en er naar vraagt, verander je het onderwerp. Wat je net zei, is immers voor later. Dat hij er de hele avond aan moet denken, tsja, daar kun jij niets aan doen. Ander voorbeeld, dat wellicht iets gemener is: je hebt haast om de deur uit te gaan. Voor je de deur uit gaat, trek je zijn broek los en wind je hem op door zijn penis vast te pakken, te bevredigen of te pijpen. Halverwege kap je af. Je kunt natuurlijk niet te laat komen, helaas voor hem. Wanneer je de deur uit bent, stuur je hem een berichtje dat je het later vandaag graag af maakt.

  1. Plaag hem en raak elkaar aan

Ik beschreef het al even bij mijn eerste punt: elkaar aanraken is onmisbaar in een relatie. Vooral in combinatie met het plagen van elkaar. Het is de gemakkelijkste manier om seksuele spanning op te bouwen. Wat kun je dan allemaal doen? Voorbeelden te over:

  • Loop hem omver als hij staat te wachten, alsof je hem niet gezien hebt.
  • Por hem in zijn zij of buik, als niemand staat te kijken, vergeet daarbij niet lief te lachen.
  • Vraag om zijn telefoon, houd deze op je rug en wil hij hem terug, dan moet hij zijn best daar maar voor doen door je te overmeesteren.
  • Strijk hem snel over zijn rug, van boven naar beneden, terwijl jullie op een feestje zijn.
  • Aai hem over of knijp hem zachtjes in zijn knie of bovenbeen. Vooral leuk in een restaurant, onder de tafel: waar gaan die handjes naartoe?

Het hele idee van het plagen en aanraken van je man is om jullie relatie leuk en speels te houden. Probeer het, doe het, ontdek hoe gemakkelijk het eigenlijk is. En daarbij moet je nooit de vergelijking met de spicy kruiden vergeten: geniet ervan, maar gebruik het met mate.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.