seks in het bos

Seksverhaal – Seks in het bos

Door:
-
Op:
-

Als je van spannende seks houdt, dan kan ik je nog wel wat vertellen. Gisteren was ik namelijk in de bossen, ik was hier met mijn vriend en we hadden samen zin in een flinke wandeling. Het zonnetje kwam al door en we waren toe aan even wat rust. We zochten een bankje op waar we konden zitten. Ineens haalde mijn vriend een cadeautje uit zijn jaszak. Wat is dat? Vroeg ik aan hem. Voor jou, zei hij, maak maar open. Het was een seksspeeltje. Ik keek hem even aan en toen vertelde hij dat hier vlakbij een afgelegen plekje was, of ik zin had…? Seks in het bos leek me wel spannend!

Seks in het bos, op een afgelegen plek…

Na een paar minuten kwamen we aan op de afgelegen plek. Hij begon me te zoenen en deed langzaam mijn rokje naar beneden. Vervolgens trok hij mijn slipje uit en zoende me overal. Hij nam het speeltje er bij en bracht het langzaam in me. Ik moet zeggen dat dat erg lekker was! Ik kwam al snel klaar en uit zijn andere jaszak haalde hij een ander speeltje, dat was voor hem zelf bedoeld..

Ik nam het speeltje en…

Toen hij zag dat ik het speeltje pakte werd hij al helemaal wild. Nog voordat ik het speeltje kon gebruiken kwam hij al in me en waren we aan het vrijen. De seks in het bos was heerlijk en we vonden het allebei erg spannend. Zijn cadeautje voor mij had de juiste uitwerken. We hadden heerlijke seks en denken er samen, en alleen, nog vaak aan terug. Ik heb de hele dag nog genoten van dit heerlijke moment en we hebben echt de middag van ons leven gehad. In de avond hebben we het nog eens over gedaan, maar dan thuis, lekker warm in de slaapkamer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.