wachten op de ware

Seksverhaal – Wachten op de ware…

Door:
-
Op:
-

Wanneer vind jij dat je seks met iemand mag hebben? Is dat alleen wanneer je denkt dat je de ware hebt ontmoet? Of vind je dat liefde en seks niet persé samen hoeven te gaan? Het is belangrijk dat je deze keuze maakt voor jezelf. Wil jij wachten op de ware? Als je namelijk uit gaat en je hebt zin in een lekkere one night stand, dan moet dat toch kunnen als je vrijgezel bent? Gisteren was het zover!

De heerlijke avond

Ik ging naar een feestje, alleen. Ik zou mijn vriendinnen daar zien, maar had geen idee dat die leuke jongen daar ook was. Vorige week had ik ook een feestje en heb ik de hele avond oogcontact gehad. We waren met elkaar aan het flirten, maar helaas bleef het daar op dat moment ook bij. Deze avond was hij er weer, toen ik binnen kwam stond hij al op me te wachten. Hij pakte mijn gezicht vast en begon mij te zoenen. ‘Daar ben je weer lieverd’, zei hij, ‘ik was al bang dat je niet meer zou komen’. Hij nam me mee naar buiten en daar gingen we op een muurtje zitten. Het was van het ene op het andere moment dat we bij elkaar in de broek zaten, op zoek naar meer om onze wilde verlangens naar elkaar te bevredigen. We zonderden ons steeds verder af van de rest en lagen achter in de tuin achter het tuinhuisje. Wie zou ons daar nu ontdekken, niemand toch?

Waarom wachten op de ware?

Het was de avond van mijn dromen. Het was geweldig om mee te hebben gemaakt en dit mag wat mij betreft vaker gebeuren. Hij verwent me echt en vindt het lekker om mij alle aandacht te geven. De volgende keer ga ik hem alle aandacht geven en laten genieten. Wachten op de ware? Nee, niets voor mij! Dit was de mooiste dag van mijn leven!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.